Η βιομηχανική αναγέννηση και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η βιομηχανία για την περιφερειακή ανάπτυξη, αποτελούν το θέμα ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΕΒ για τη βιομηχανία και την ανάδειξη του ρόλου της στην αναπτυξιακή προσπάθεια και στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό στην ημερίδα στην οποία συνδιοργανωτής με το ΣΕΒ είναι ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, θα εξεταστούν οι εξελίξεις στα φλέγοντα θέματα των εργασιακών και των αδειοδοτήσεων, ενώ θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στις μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις της βορείου Ελλάδος όπως οι δυνατότητες μεγέθυνσης, η επικέντρωση σε εμπορεύσιμα προϊόντα υψηλής υπεραξίας, η ενίσχυση της παραγωγικότητας, η έμφαση στις εξαγωγές και οι δυνατότητες επέκτασης εκτός των ελληνικών συνόρων.

Εκτός της αναμενόμενης ομιλίας του κ. Μυτιληναίου, που ανήκει στους βιομηχάνους που έχουν πρωτοστατήσει στην ανάδειξη των θεμάτων αλλά και του κομβικού ρόλου της βιομηχανίας για την ελληνική οικονομία, στην εκδήλωση παρουσιάσεις και παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γ. Κωνσταντόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Olympia Electronics Δ. Λακασάς, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ Κ. Μπίτσιος, ο ταμίας του ΣΕΒ Κ. Μαραγκός,ο διευθυντής βιομηχανίας και αναπτυξιακών πολιτικών και δικτύων του ΣΕΒ Γ. Ξηρογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης