«Άλλαξαν χέρια» ορισμένα ακόμη από τα ακίνητα της οικογένειας Αγούδημου, αυτή τη φορά στο Π. Φάληρο.
Μέχρι τώρα έχουν ήδη «χαθεί», μεζονέτες, διαμερίσματα και καταστήματα στην ίδια περιοχή, στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη.

Τα ακίνητα που πλειστηριάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, ανήκαν στην χήρα του Μάκη Αγούδημου Ανθή-Μαρίνα και ήταν τέσσερις ιδιοκτησίες στο Π. Φάληρο με επισπεύδουσα την Intrum, ενώ το ποσό της κατάσχεσης ήταν 180.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης περίπου τριών εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται ειδικότερα για τρία διαμερίσματα και μια αποθήκη σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ του Φλοίσβου και του Τροκαντερό (γειτνιάζει με την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, απέναντι από το Πάρκο Φλοίσβου).

Συγκεκριμένα, διαμέρισμα του Γ’ ορόφου 170,00 τ.μ. με εξώστες στην πρόσοψη προς τη Λεωφόρο Ποσειδώνος που διαθέτει «ωραία πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα θάλασσας» και αποτελείται από προχωλ, χωλ, ενιαίο χώρο υποδοχής, τρεις κοιτώνες, κουζίνα, αποθήκη, λουτρό, ντους και W.C., βγήκε με τιμή εκκίνησης 422.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 530.003 ευρώ.

Το δεύτερο διαμέρισμα του Γ’ ορόφου είναι 57 τ.μ., αποτελείται από χωλ, σαλόνι, κοιτώνα, κουζίνα και λουτρό και βγήκε με τιμή εκκίνησης 153.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 153.003 ευρώ. Μαζί βγήκε και αποθήκη υπογείου 3 τ.μ. με τιμή 1.200 ευρώ, που άλλαξε χέρια με 1.205 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τέταρτη ιδιοκτησία βρίσκεται στο ισόγειο άλλης πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή και αφορά ενιαίο χώρο 68 τ.μ. που βγήκε με τιμή εκκίνησης 108.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 108.001 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης