Προβλήματα στην αγορά φέρνει το νέο lockdown και η απαγόρευση του click away στους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ήδη, πλήθος καταναλωτών, έχει παραγγείλει μέσω της διαδικασίας του click away διάφορα προϊόντα τα οποία θα προμηθευόταν από το κατάστημα της επιλογής τους τις επόμενες ημέρες. Η έκτακτη ενημέρωση όμως από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Στέλιο Πέτσα για κλείσιμο των μαγαζιών, φέρνει προβλήματα στην αγορά.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψάχνουν να βρουν λύση στο αδιέξοδο, με πιθανότερο σενάριο να γίνει κατ’ οίκον παράδοση των προϊόντων αφού οι εταιρείες ταχυμεταφορών γέμισαν από τα χιλιάδες δέματα που αδυνατούν να μεταφέρουν άμεσα στο αγοραστικό κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη τα καταστήματα επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πελάτες που είχαν προγραμματίσει τα ψώνια τους με τη μέθοδο της παραλαβής από το κατάστημα την ερχόμενη εβδομάδα. Στόχος είναι να βρεθεί μία ικανοποιητική λύση για να μην ακυρωθούν οι παραγγελίες, μία δύσκολη περίοδο για το λιανεμπόριο. Πάντως, πολλά καταστήματα, κυρίως αλυσίδες μαγαζιών, χρησιμοποιούν οχήματα για να μεταφέρουν οι ίδιοι τα πακέτα στους καταναλωτές το τελευταίο διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης