Η προθεσμία υποβολής προσφορών για την παραχώρηση του αεροδρομίου της Σόφιας παρατάθηκε για πέμπτη φορά, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας.

Επίσης, έχουν εγκριθεί τροποποιήσεις στην τεκμηρίωση για την παραχώρηση, μετέδωσαν τα βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή εγκρίθηκε από τον υπουργό Μεταφορών Ρόσεν Ζελιάζκοφ στις 25 Μαρτίου 2019, ο οποίος ενέκρινε τροποποίηση στην ανακοίνωση της Παραχώρησης στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δημοσιεύθηκε στις 5 Ιουλίου 2018. Αντί της 3ης Απριλίου, η αλλαγή προβλέπει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 11 Απριλίου 2019, ώρα 14.30 (τοπική ώρα). Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές την ίδια ημέρα στις 15.30.

Η αλλαγή του χρόνου σχετίζεται με αλλαγές στην τεκμηρίωση. Μεταξύ των κυριότερων αλλαγών είναι η συμπερίληψη δήλωσης προέλευσης των κεφαλαίων στο πλαίσιο του νόμου για τα μέτρα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξηγεί, σε σχετική ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Μεταφορών.

Οι κανόνες για την εφαρμογή του νόμου δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου 2019. Εν τω μεταξύ, το βουλγαρικό κοινοβούλιο ενέκρινε τροποποιήσεις στον νόμο περί παραχωρήσεων στις 14 Μαρτίου, οι οποίες, όπως μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, αναμένεται να διευκολύνουν τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης