Η καταναλωτική δραστηριότητα επιβραβεύεται όλο και περισσότερο στις σύγχρονες κοινωνίες και οικονομίες. Είναι μια πρακτική που αποδέχεται ο καταναλωτής και επιδιώκουν οι επιχειρήσεις.

Ο μεν καταναλωτής βλέπει ένα ποσοστό της δαπάνης του, να επιστρέφει στην τσέπη και οι επιχειρήσεις συνδέονται περισσότερο μαζί του, εξασφαλίζοντας αύξηση συναλλαγών, άρα και πωλήσεων. Ο όγκος των συναλλαγών είναι μεγάλος για τον καθένα ξεχωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μέρα αγοράζουμε έστω και κάτι μικρό από το μίνι μάρκετ της γειτονιάς μας. Κάθε βδομάδα προκύπτει η ανάγκη για ένα δώρο ή κάποια οικιακή συσκευή ή βενζίνη για το αυτοκίνητο. Πολύ συχνά κλείνουμε εισιτήρια για σινεμά ή πληρώνουμε σε ένα εστιατόριο.

Στη σύγχρονη οικονομία μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές συναλλαγές που υποστηρίζονται από κάθε είδους κάρτα(πιστωτική, χρεωστική ή άλλη).

Κλειδί, λοιπόν, για την «επιβράβευση» του καταναλωτή είναι η Τράπεζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αυτή που μεσολαβεί ουσιαστικά κάθε φορά που χρησιμοποιούμε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, για να κερδίζουμε.

Τα σχετικά προϊόντα των τραπεζών και οι ανάλογες επιστροφές εξελίσσονται. Γίνονται πιο πολύπλοκες, αλλά και αποδοτικές για τον μέσο καταναλωτή.

Τα προϊόντα επιβράβευσης ουσιαστικά εξυπηρετούν επιμέρους ανάγκες και συνήθειες.

Οι επιβραβεύσεις μπορεί να αφορούν τις καταθέσεις, την αποπληρωμή κάθε δόσης δανείου και γενικά κάθε επαφή με την τράπεζά του καθενός, φυσικά ή ηλεκτρονικά.

Τελευταίο παράδειγμα η Εθνική Τράπεζα!

Με το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, ο πελάτης ανταμείβεται για κάθε κίνησή του, καθώς φαίνεται ότι για την Τράπεζα μετράει κάθε σημείο της σχέσης μαζί του και όχι μόνο η χρήση των καρτών.

Η ανταμοιβή αυτή πραγματοποιείται με τη μορφή πόντων, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν ως χρηματική έκπτωση με αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, σε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.  

Ακόμη, το go4more, θέλοντας να επιβραβεύει διαρκώς τους πελάτες της Τράπεζας, συστηματικά οργανώνει μηνιαίες προσφορές, χάρη στις οποίες τα μέλη του προγράμματος κερδίζουν πολλαπλάσιους πόντους με τις αγορές τους σε συγκεκριμένες κάθε φορά επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερα χρήματα κατά τις αγορές τους σε αυτές ή τις επόμενες.

Το go4more αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο διαρκούς ενίσχυσης των αγορών μας και του εβδομαδιαίου, αλλά και καθημερινού προϋπολογισμού.

Μάλιστα η αίσθηση της άμεσης ανταμοιβής δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον καταναλωτή προϊόντων και υπηρεσιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης