Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) προχώρησε στην τροποποίηση της οριστικής κατακύρωσης του έργου “Παραχώρηση Άδειας Λειτουργίας Επιχείρησης Καζίνο (ΕΚΑΖ) ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγίου Κοσμά”, στην Ένωση Εταιριών με τον διακριτικό τίτλο ATHENS IRC, η οποία αποτελεί μετεξέλιξη της αρχικής Αναδόχου INSPIRE ATHENS, λόγω των μεταβολών που επήλθαν στη μετοχική σύνθεσης της τελευταίας.

Σημειώνεται πως πλέον στο σχήμα ATHENS IRC συμμετέχει με 100% η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενώ η Mohegan Entertainment έχει ρόλο συμβούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ΕΕΕΠ προέβη και σε ορισμένες «ήσσονος σημασίας τροποποιήσεις» του σχεδίου της σύμβασης παραχώρησης για το συγκεκριμένο έργο, οι οποίες είχαν ήδη συμφωνηθεί με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη κατά το προγενέστερο χρονικό διάστημα.

Οι σχετικές αποφάσεις και τα πρόσθετα δικαιολογητικά διαβιβάστηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, συμπληρωματικά στο περιεχόμενο του φακέλου που είχε αποσταλεί ήδη από τις 8 Μαρτίου 2021, για την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου.

«Η ΕΕΕΠ, τα στελέχη και οι αρμόδιοι συνεργάτες της, παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα ώστε, εφόσον απαιτηθεί, να παράσχουν την υποστήριξή τους στο έργο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου, η οποία θα σημάνει και τη λήξη της διαγωνιστικής διαδικασίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης