«Θεωρούσα ότι έκανα το αυτονόητo: Ζήτησα να ανακληθούν οι άδειες των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ, ενόψει των εορτών, για να βγουν συντάξεις, για να κλείσουν εκκρεμότητες των ασφαλισμένων και για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες αυτές τις μέρες», διευκρινίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Βλέπω όμως ότι υπάρχουν αντιδράσεις από την Αυγή που χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία μου “επικοινωνιακού τύπου απόφαση” και την Εφημερίδα των Συντακτών που γράφει ότι τάχα είμαι… σε αδιέξοδο. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι των 6,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων που δεν πρέπει να ταλαιπωρηθούν περαιτέρω αυτές τις μέρες. Κι όλοι αυτοί που διατυμπανίζουν ότι έχουν το μονοπώλιο της κοινωνικής πολιτικής δεν πρέπει να ξεχνούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αυτήν ακριβώς την κοινωνική πολιτική.

Οι υπάλληλοι δεν θα χάσουν τις άδειές τους. Όπως προβλέπει ο νόμος, θα τις πάρουν το 2022», επισημαίνει ο κ. Χατζηδάκης.

Και προσθέτει: «Με τόσους ανθρώπους που περιμένουν να πάρουν επιτέλους τη σύνταξή τους, με τόσους ασφαλισμένους που θέλουν να εξυπηρετηθούν, π.χ. να λάβουν ασφαλιστική ενημερότητα, πόσο λογικό θα ήταν ο υπουργός να παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάνει πια με αυτή την εμπαθή και χολερική αντιπολίτευση. Την αντιπολίτευση που δεν δείχνει τίποτα άλλο, παρά μόνο τον φανατισμό όσων κριτικάρουν οποιαδήποτε απόφαση. Φτάνει αυτή η απόφαση να είναι της κυβέρνησης!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης