Το νέο πρόγραμμα “Παγκρήτια Επιχειρηματικότητα”, που προσφέρει στους σύγχρονους επιχειρηματίες λύσεις και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ρευστότητά τους και δίνουν ώθηση στην ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας, Γιώργος Κουρλετάκης, στο πλαίσιο του “8ου Παγκρήτιου Forum” προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης στις 30 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σχετικά μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών εργαλείων και τραπεζικών υπηρεσιών, με ταχύτατες και απλουστευμένες διαδικασίες η Τράπεζα υποστηρίζει ζωτικούς κλάδους της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η μεταποίηση, ο αγροτο-διατροφικός τομέας, η ενέργεια και η τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις που:

– προάγουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας

– συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση των θέσεων απασχόλησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– παρέχουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας

– ενισχύουν την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων

Μέσω του προγράμματος παρέχονται :

– χρηματοδοτικά προϊόντα, στα μέτρα της επιχείρησης για την κάλυψη βραχυπρόθεσμων αναγκών ρευστότητας,

– συμβουλευτική σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης,

– σύγχρονες υπηρεσίες αποτελεσματικής διαχείρισης της ρευστότητας, των πληρωμών και των εισπράξεων,

– αναβαθμισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής – μέσα από την PancretaOnline – για ασφαλείς, καθημερινές συναλλαγές.

– πιστώσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, για την απόκτηση επαγγελματικής στέγης ή εξοπλισμού, σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ.) το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ.) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (Ε.Τα.Ε ).

«Η Παγκρήτια Τράπεζα ως μια επιχείρηση της κοινωνικής οικονομίας παραμένει δίπλα στις βιώσιμες επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας ενεργά κάθε επιχειρηματική προσπάθεια», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης