Η αναβίωση των καταναλωτικών δανείων κινείται παράλληλα με την αναβίωση της αγοράς αυτοκινήτου. Για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα, ύστερα από πολλά χρόνια, οι τράπεζες άνοιξαν γραμμές χρηματοδότησης προς εμπόρους αυτοκινήτων, χορηγώντας καταναλωτικά δάνεια για την αγορά Ι.Χ.

Ο ιδιώτης που θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο απευθύνεται στον έμπορο και αυτός υποβάλει αίτηση χορήγησης καταναλωτικού δανείου στη συνεργαζόμενη τράπεζα.
Έτσι, ο έμπορος αυτοκινήτων αυξάνει τον τζίρο του και ο ιδιώτης δεν χρειάζεται να περάσει από την τράπεζα για να πάρει έγκριση εκταμίευσης του δανείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρηματοδότηση γίνεται αυτόματα, ακόμα και για το σύνολο του ποσού της αγοράς και χωρίς ο δανειοδοτούμενος να προσκρούει στα αυστηρά πιστοδοτικά κριτήρια των τραπεζών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα επιτόκια των προγραμμάτων (καταναλωτικών δανείων) αγοράς αυτοκινήτου είναι σταθερά γύρω στο 9% με διάρκεια αποπληρωμής από 12 μέχρι 84 μήνες. Επιτρέπουν μερική ή ολική εξόφληση του δανείου και δεν απαιτούν προκαταβολή ή συμμετοχή για την αγορά του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης