Για «σημαντική πρόοδο» στις διαβουλεύσεις μεταξύ των θεσμών και της κυβέρνησης για το ζήτημα της νομοθεσίας που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία πριν το Eurogroup της 5ης Απριλίου.

«Σε συνέχεια της εντολής που έδωσε το Eurogroup την περασμένη εβδομάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας βρίσκονται σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν το 2018» δήλωσε ο Π. Μοσκοβισί, σημειώνοντας ότι στο επίκεντρο των συνομιλιών βρισκεται η νομοθεσία για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επίτευξη μιας ισορροπημένης συμφωνίας σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο είναι κλειδί τόσο για τους πολίτες όσο και για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα» επισημαίνει και καταλήγει: «Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες μας τις επόμενες ημέρες, εν όψει του Eurogroup στις 5 Απριλίου».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης