Η συνεδρίαση των υπουργών Μεταφορών και Ενέργειας στις Βρυξέλλες, η διαχείριση και ο συντονισμός του μεταναστευτικού από την Ελλάδα, η κατάσταση στη Βοσνία, οι σχέσεις της ΕΕ με τη Huawei και η αεροπορική συμφωνία ΕΕ-Κατάρ είναι στη σημερινή ατζέντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ύπατη ςκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και την Ασφάλεια, Φεντερίκα Μογκερίνι, δέχεται την πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, Εσπινόζα Γκαρσέ και τον προεδρεύοντα της προεδρίας της Βοσνίας, Μίλοραντ Ντόντικ. Τον Βόσνιο πολιτικό θα δεχθεί και ο επίτροπος Διεύρυνσης, Γιοχάνες Χαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αρμόδιος για την Ψηφιακή Αγορά, Άντρους Άνσιπ, δέχεται τον αντιπρόεδρο της Huawei Technologies.

Ο επίτροπος Ενέργειας, Αρίας Κανιέτε, συναντά τους υπουργούς Ενέργειας και Οικονομικών της Λετονίας και της Λιθουανίας, στις Βρυξέλλες.

Ο Βιτένις Αντριουκαίτις, αρμόδιος για την Υγεία και τη Διατροφή, επισκέπτεται το Ισραήλ, όπου θα συναντηθεί με αξιωματούχους της υγείας και του εμπορίου και θα επισκεφθεί ιατρικό και ερευνητικό κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχει διυπουργική συνάντηση στην Αθήνα για τη διαχείριση και τον συντονισμό του μεταναστευτικού και ο επίτροπος Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, θα δεχθει τον βοηθό διοικητή του Αναπτυξιακού Προγράμματος του ΟΗΕ.

Η επίτροπος για τις Μεταφορές, Βιολέτα Μπουλτς, συναντά τον υπουργό Μεταφορών του Κατάρ για την υπογραφή συμφωνίας ΕΕ-Κατάρ αναφορικά με την Πολιτική Αεροπορία και αύριο Τρίτη, 5 Μαρτίου, θα εκφωνήσει ομιλία στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για τις αερογραμμές.

Η επίτροπος για τον Ανταγωνισμό, Μαργκρέτε Βέσταγκερ, συμμετέχει σε δομημένο διάλογο με την Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή του ΕΚ, στις Βρυξέλλες.

Ο επίτροπος για την Ασφάλεια, Τζούλιαν Κινγκ, βρίσκεται στο Δουβλίνο, όπου εκφωνεί ομιλία για την κυβερνοασφάλεια σε σεμινάριο ΤΠΕ (Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας) στο Βρετανοϊρλανδικό Επιμελητήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης