Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, τις πόρτες του στο κοινό, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεθνών και τοπικών επιχειρήσεων και καταναλωτών. Το Fashion City Outlet, στην πόλη της Λάρισας αποτελεί μια νέα επένδυση στη Θεσσαλία, ύψους 9 εκατ. ευρώ, τα οποία διοχετεύτηκαν στην ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του νέου εκπτωτικού κέντρου.

Αποτελεί εγχείρημα της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα, στην ανάπτυξη και διαχείρισή τους, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse, η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία των outlets.

Σε έναν μοντέρνο χώρο περίπου 20.000 τ.μ., το νέο εκπτωτικό κέντρο φιλοξενεί δεκάδες καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών, μεταξύ των οποίων συναντώνται τόσο επώνυμοι οίκοι, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Θάνος Ευθυμιόπουλος, Managing Director της Sonae Sierra στην Ελλάδα, σχολίασε: «Το νέο μας εγχείρημα θα ωφελήσει πολλαπλώς την οικονομία της Θεσσαλίας, μέσω της αύξησης της εμπορικής κίνησης, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισοδήματος για τους κατοίκους, της συνεργασίας με τοπικούς επιχειρηματίες. Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ευρύτερες συνέργειες ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική οικονομία».

Ο Νίκος Ρούπακας, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse, σημείωσε σχετικά: «Τα εμπορικά κέντρα τύπου outlet αποτελούν παγκόσμια τάση. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία λιανικής, που προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές και τους εμπόρους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε στη Θεσσαλία το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της περιοχής, σε μια πόλη που αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης».

Ο Σωτήρης Σιγάλας, Γενικός Διευθυντής του Fashion City Outlet, δήλωσε ότι: «Το Fashion City Outlet θα προσφέρει ό,τι καλύτερο, τόσο στη μόδα όσο και στη διασκέδαση. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους Θεσσαλούς καταναλωτές, καθώς και τους επισκέπτες της περιοχής, στο νέο μας εκπτωτικό κέντρο για να απολαύσουν μια μοναδική, απόλυτη εμπειρία αγορών».
Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης