Στην διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου με την οποία είναι επιφορτισμένο το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και στην συμβολή τους στην εθνική οικονομία αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του Ταμείου κ. Άρης Ξενοφός.

Ειδικότερα, όπως τόνισε «το Ταμείο δίνει έμφαση στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που έχει περιέλθει στην κατοχή του, χρησιμοποιώντας πιο δημιουργικά όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του με γνώμονα την μεγιστοποίηση των ωφελειών τόσο για το ελληνικό δημόσιο, όσο και συνολικά για την οικονομία και την κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου δεν είναι μία στείρα διαδικασία πώλησης ή παραχώρησης τους προκειμένου να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

Αποτελούν ένα αναπτυξιακό πυλώνα για την εθνική οικονομία, δημιουργώντας υπεραξία μέσα από σημαντικές άμεσες και έμμεσες επενδύσεις, οι οποίες επιστρέφουν πολλαπλάσια οφέλη στην κοινωνία, όπως η αύξηση της απασχόλησης και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η αναβάθμιση των υποδομών και η ενίσχυση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης