Η κυβέρνηση έδωσε πανωπροίκι στις τράπεζες με τον νόμο Δραγασάκη και προσπαθεί να αποφύγει τη νέα ανακεφαλαιοποίηση εις βάρος των οικογενειών που έχουν κόκκινα δάνεια απάντησε ο Γιώργος Καρράς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΚΙΝΑΛ) στα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομίας για τα ‘κόκκινα δάνεια’.

«Ο κ. Δραγασάκης αποκρύπτει πως με δική του ρύθμιση αύξησε κατά 6 μονάδες τον ετήσιο τόκο υπερημερίας σε όσους έχουν κόκκινα δάνεια. Αύριο οι δανειολήπτες θα δουν ότι χρωστούν τα διπλάσια λόγω των ληστρικών τόκων, τα δάνεια διπλασιάστηκαν στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αύριο θα γλεντοκοπούν τα funds, θα γλεντοκοπούν οι τραπεζίτες, γιατί ο ληστρικός νόμος του κ. Δραγασάκη ονομάζει σχεδόν όλους τους Έλληνες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές. Επιδιώκουν την συσσώρευση χρεών  για να διασώσουν εις βάρος των οικογενειών το τραπεζικό σύστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καρράς αναφέρθηκε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Νοέμβριο του 2015, λέγοντας «οι μετοχές των τραπεζών έγιναν σε μια βδομάδα από 30λεπτά 3 λεπτά και σήμερα οι τράπεζες δεν έχουν κεφάλαια. Και τότε οι Θεσμοί σας έλεγαν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, αλλά όχι, εσείς δεν θέλατε. Μια λέξη θα σας βάλω ως βαθμό: αποτυχία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης