Την ίδρυση του Ελληνο-Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην Θεσπρωτία ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας. Τα εγκαίνια θα γίνουν την ν Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 ί στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου.
Στόχος της ίδρυσης του Ελληνο-Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου είναι η προστασία και ανάπτυξη του εμπορίου των επιχειρηματικών κοινοτήτων, η προώθηση της εξωστρέφειας και των εμπορικών δεσμών των επιχειρήσεών αλλά και η σημαντική ιστορική και γεωγραφική θέση της Θεσπρωτίας, σε συνδυασμό με την έντονη εμπορική δραστηριότητα της περιοχής λόγω του Λιμένα Ηγουμενίτσας και της Εγνατίας οδού.
Το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΙΕΘ), ιδρύθηκε το 1996 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αναγνωρισμένος τόσο από την Ιταλική (Ν. 518/70) όσο και από την Ελληνική κυβέρνηση (Π.Δ. 60/2000). Στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, έχει σαν σκοπό την υποστήριξη της ανάπτυξης των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας και της τεχνικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο χωρών, προσφέροντας πληροφορίες και βοήθεια σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Πηγή: thesprotikospalmos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης