Στην έκθεση International E-Business Expo 2018 στο Χανγκτσόου της Κίνας, πολυάριθμοι γίγαντες του ηλεκτρικού εμπορίου όπως οι Alibaba, Amazon, Walmart και Netease θα συμμετάσχουν στην έκθεση.

Ο ειδήμων σε θέματα οικονομίας νέφους Joe Weinman και άλλοι ειδήμονες του τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου θα παρευρεθούν στην έκθεση και θα εκφωνήσουν εισηγήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Χανγκτσόου, μια όμορφη πόλη της Κίνας, φιλοξένησε τη σύνοδο G20 το 2016. Από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου του 2018, η 5η International E-Commerce Expo στο Χανγκτσόου της Κίνας θα διεξαχθεί στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο, το Hangzhou International Expo Center.

Η έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όπως το θεματικό συνέδριο, το κλαδικό φόρουμ, τις έξι εκθεσιακές αίθουσες, και την ημέρα γιορτής του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η προσέλευση στην έκθεση αναμένεται να υπερβεί τους 100.000 επισκέπτες.

Η έκθεση έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα διεθνές κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου και μια κεντρική πόλη για διεθνή κατανάλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εστιάζοντας σε θέματα όπως η ψηφιακή οικονομία και η νέα λιανική, η έκθεση θα ενοποιήσει σε βάθος την ψηφιακή οικονομία με τις εισαγωγές και την κατανάλωση. Το θέμα της έκθεσης είναι νέα λιανική, νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, νέα κατανάλωση.

Χρησιμοποιώντας μέσα όπως η επίδειξη, η ανταλλαγή εμπειριών και άλλα, η έκθεση θα συντονίσει συζητήσεις για τον μετασχηματισμό της παραδοσιακής επιχειρηματικής δραστηριότητας και την αναβάθμιση της κατανάλωσης της αγοράς, θα προαγάγει την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και του λιανικού κλάδου, και θα δημιουργήσει μια αποδοτική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου του δημόσιου τομέα για τη διασύνδεση πόρων εντός της Κίνας αλλά και στο εξωτερικό.

Το «EBE China» είναι μια ολοκαίνουρια εικόνα για αυτή την έκθεση. Στο μέλλον, η έκθεση αυτή θα διαδραματίσει σοβαρότερο ρόλο στη διεθνή σκηνή. Η Expo θα διαχωρίζεται σε τρεις ενότητες: φόρουμ, έκθεση και συνέδριο.

Αναμένεται να καλύψει εμβαδόν 30.000m2 και να περιλαμβάνει 1.000 περίπτερα. Θα προσκληθούν 100 ειδήμονες του κλάδου από την Κίνα και το εξωτερικό, 200 φημισμένες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και λιανικής, και 500 εταιρείες λιανικής. Η Expo θα αποτελέσει νέο σταθμό, πρωτοφανή για τα μέχρι πρότινος δεδομένα. Για να δείτε τις νέες ευκαιρίες ηλεκτρονικού εμπορίου ελάτε στο Χανγκτσόου της Κίνας τον Οκτώβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης