Στην Αθήνα θα βρεθούν από τις 9 έως 11 Μαΐου 2019 εκτιμητές του Βρετανικού Chiswick Auctions με έδρα το Λονδίνο που ειδικεύεται στην πώληση πολυτελών αγαθών, έργων τέχνης και αντικών. Ειδικότερα, οι εκτιμητές του βρετανικού οίκου έρχονται στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν εκτιμήσεις έργων τέχνης και αντικειμένων, από μια ευρεία γκάμα πολυτελών αγαθών όπως έργα τέχνης, ρολόγια, κοσμήματα fashion design αξεσουάρ, και πολλά ακόμη σε όσους έχουν πρόθεση να πουλήσουν σε δημοπρασίες του οίκου στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρουν στελέχη του οίκου, με 20 τμήματα και 60 ειδικούς εκτιμητές σε διάφορους τομείς ειδικότητας από τσάντες επώνυμων σχεδιαστών, κοσμήματα και ρολόγια έως ευρωπαϊκά έργα τέχνης, ασιατική και σύγχρονη τέχνη, ο οίκος Chiswick Auctions με πρόσφατη επέκταση του και στο South Kensinghton, έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας τη σχετική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως αναφέρουν, πραγματοποιούνται αποκλειστικές δημοπρασίες στον χώρο του οίκου στο δυτικό Λονδίνο για διάφορους συλλέκτες, λάτρεις της τέχνης και ιδιώτες αγοραστές και πωλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Αυστραλία.

Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται παράλληλα με μια μηνιαία δημοπρασία ειδών εσωτερικής διακόσμησης που περιλαμβάνει διακοσμητικές τέχνες, ζωγραφική, έπιπλα και άλλα συλλεκτικά είδη, που προσελκύουν αγοραστές με διαφορετικό στιλ και οικονομική δυνατότητα από τις βασικές συλλεκτικές κατηγορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν την πορεία του αντικειμένου που έχουν δώσει για συμμετοχή στη δημοπρασία μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει ο οίκος, οποιαδήποτε στιγμή πριν και την ημέρα της δημοπρασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οίκος Chiswick Auctions του Λονδίνου, έχει ορίσει τον Μηνά Χατζηχρήστου στην Αθήνα ως αρμόδιο για τις συναντήσεις μεταξύ πελατών από την Ελλάδα και των εκτιμητών του οίκου Chiswick Auctions οι οποίοι θα έρχονται στην Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης