Την εκκίνηση λειτουργίας, για πρώτη φορά στην Αίγυπτο, του διεθνούς προγράμματός του ακαδημιών εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων σε χρηματοοικονομικά θέματα, ανακοίνωσε ο όμιλος Fitch Learning, θυγατρικός του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Fitch. Το εν λόγω πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε συνεργασία με τον αιγυπτιακό όμιλο συμβούλων επιχειρήσεων MASAR.

Όπως αναφέρει και ο τοπικός οικονομικός τύπος, ο οίκος Fitch στηρίζει την επιλογή του για λειτουργία των χρηματοοικονομικών ακαδημιών του στην Αίγυπτο, στο σκεπτικό ότι βούλησή του είναι να μεταφέρει τεχνογνωσία και πρακτικές λύσεις στον αιγυπτιακό χρηματοοικονομικό κλάδο και να προωθήσει την εξέλιξη των στελεχών αυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λειτουργία του προγράμματος των εν λόγω ακαδημιών θα ξεκινήσει εντός του Ιουνίου, προσφέροντας δύο κύκλους μαθημάτων, διάρκειας οκτώ εβδομάδων, που θα επικεντρωθούν σε ζητήματα βέλτιστης διαχείρισης πιστωτικών χαρτοφυλακίων μεγάλων, αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, από τα στελέχη του αιγυπτιακού χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Χαρακτηριστική πάντως είναι και η δήλωση του Έλληνα διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου Fitch learning, του κ. Καραΐσκου, σύμφωνα με τον οποίον «ο όμιλος Fitch αισθάνεται υπερήφανος που ξεκινά τη λειτουργία της εν λόγω χρηματοοικονομικής ακαδημίας, ως ένα πρώτο βήμα για την εγκαθίδρυση ισχυρής παρουσίας στην Αίγυπτο και την Αφρική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης