«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης λοιπόν θα βρεθεί και αυτόν τον Σεπτέμβριο στο πλευρό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Με αποφασιστικότητα και δυναμική, πίστη και θέληση το Ε.Ε.Θ. στηρίζει τη Δ.Ε.Θ. και στηρίζεται από αυτήν. Είναι μία σχέση που κρατά χρόνια πολλά…», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, παρουσιάζοντας το μεσημέρι της Τετάρτης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αυτό θα διοργανώσει στο πλαίσιο της 84ης Δ.Ε.Θ.

«Είναι μία απόφαση ζωής για το Επιμελητήριο μας, που είναι απολύτως ξεκάθαρη και αταλάντευτη απέναντι στον εκθεσιακό φορέα, που αποτελεί κατά τη γνώμη μας, τον κορυφαία θεσμό εξωστρέφειας, που διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη αλλά και ένα από τα σημαντικότερα παραδοσιακά γεγονότα, που προσδίδουν κύρος, σημασία και σπουδαιότητα στην πόλη, τους φορείς και τους ανθρώπους της», ανέφερε ο κ. Ζορπίδης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτσι, με την οπτική αυτή το Επιμελητήριο μας θα δώσει και φέτος βροντερό «παρών» στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα θα το κάνει με τρεις κατευθύνσεις.

Το Ε.Ε.Θ. θα διοργανώσει και φέτος το ετήσιο δείπνο προς τιμή της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και του επιμελητηριακού κόσμου, το βράδυ της Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το δείπνο θα παρατεθεί στους κήπους του Κυβερνείου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου η διοργάνωση να έχει κύρος και βαρύτητα αλλά και να τιμηθούν οι προσκεκλημένοι. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Παν. Πικραμένος, ενώ θα παραστεί και ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας αλλά και άλλα μέλη της.

Το Ε.Ε.Θ. θα εκπροσωπηθεί και φέτος σε ενιαίο χώρο του Περιπτέρου 8. Πρόκειται για μία λαμπρή συμμετοχή που θα αποτελείται από τη συμμετοχή των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου μας και 36 επιχειρήσεων- μελών του ως εκθετών! Με τον τρόπο αυτό το Ε.Ε.Θ. προσφέρει στα μέλη του πολύ καλύτερους, συμφερότερους και οικονομικότερους όρους προβολής, αφού παρουσιάζονται στον ίδιο χώρο, που είναι μάλιστα εύκολα προσβάσιμος για το κοινό της Έκθεσης. Οι εκθέτες αυτοί θα δαπανούσαν πολύ περισσότερα χρήματα εάν συμμετείχαν μεμονωμένα στην Δ.Ε.Θ. και σίγουρα δεν θα είχαν τόσο καλό σημείο για τα περίπτερα τους! Παράλληλα, στο σταντ του Ε.Ε.Θ. όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας μπορούν να συζητήσουν με τα στελέχη του κάθε πρόταση ή ζήτημα που τους απασχολεί αλλά και να συναντήσει τους συμβούλους του οι οποίοι παρέχουν δωρεάν πολύτιμες συμβουλές για κάθε νομικό, φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του ΕΕΘ θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρος Καράογλου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μ.μ.:

Το Ε.Ε.Θ. θα διοργανώσει και φέτος σημαντικές εκδηλώσεις για θέματα που απασχολούν τα μέλη του. στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Πρόκειται για:

– Το Οικονομικό Φόρουμ, μία σημαντική εκδήλωση- παρέμβαση, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, στην οποία θα αναλυθούν σημαντικές εξελίξεις για την Ελληνική Οικονομία, στην παρούσα συγκυρία. Ομιλητές θα είναι: Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Φάμελος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Πέτρος Δούκας, Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (I.C.C.), Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Υπουργός και συντονιστής του θα είναι ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Θα παραστούν επίσης υπουργοί, πολιτικοί όλων των κομμάτων, επιστήμονες και επιχειρηματίες, οι οποίοι θα αναλύσουν τομείς της Ιδιωτικής Οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της δράσης των Επιμελητηρίων.

Το Οικονομικό Φόρουμ του Ε.Ε.Θ. θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικ. Γερμανός» (Αίθουσα Β) της Δ.Ε.Θ. τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ..

– «Αξιοποιήστε το Digital Marketing για να προσεγγίσετε επαγγελματικά τη γενιά των Millennials.  Πρόκειται για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, που διοργανώνει η Επιτροπή Τραπεζικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων του ΕΕΘ. Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Β, του «Νικ. Γερμανός».

– «Θεσσαλονίκη- Τουρισμός, η επόμενη μέρα», από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του ΕΕΘ. Έχει προσκληθεί ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο «Νικ. Γερμανός».

– «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Επιμελητήρια. Στενές σχέσεις συνεργασίας. Ο συντονισμός των Open Malls», με ομιλητή τα στελέχη του ΕΕΘ και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβα. Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ. στο «Νικ. Γερμανός», Αίθουσα Β.

– «Taste the Meat»: Εκδήλωση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ., στον χώρο μπροστά από το Περίπτερο 8.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης