Από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 14 του μηνός θα διαρκέσει η φετινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ όσα καταστήματα το επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή της περιόδου (1 Νοεμβρίου), με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ).

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπονται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για την πόλη άλλαξε πέρυσι, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.

Στο πλαίσιο αυτό, για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1η έως 15η Νοεμβρίου και από 1η έως 15η Μαΐου, μετά κι από σχετική εισήγηση του ΕΣΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης