Με δελτίο τύπου τους οι εργαζόμενοι του Mega καταγγέλλουν το γεγονός πως παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες και προαναγγέλλουν  νέες κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των εργαζομένων έχει ως εξής: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διαβάζουμε για εμάς,
λέγονται για εμάς,
χωρίς όμως εμάς!

Ποια είναι η αλήθεια??

Οι εργαζόμενοι του MEGA με την εργασία μας έχουμε συμβάλλει στην συγκέντρωση 37.000.000 ευρώ στους δεσμευμένους από τις Τράπεζες λογαριασμούς της Τηλέτυπος. Παρ’ όλα αυτά παραμένουμε απλήρωτοι τους τελευταίους 7 μήνες. Ενημερώνουμε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους: μετόχους, τράπεζες και κυβέρνηση ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητάμε:

· Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων από τους δεσμευμένους λογαριασμούς
· Οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας που χθες γιόρτασε τα 27 χρόνια τηλεοπτικού αέρα με τους εργαζόμενους του όμως, να παραμένουν όμηροι και απλήρωτοι.

Ήδη οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία την 22η Νοεμβρίου 2016. Εάν δεν υπάρξει άμεσα επίλυση των προβλημάτων που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και είναι κάτι που θα πρέπει να λάβουν υπ’όψιν όλες οι πλευρές.» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης