Καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία μίλησε για την απουσία της από τη μεσημεριανή ζώνη, την τηλεθέαση της Μεσημεριανής Μελέτης, αλλά και την κόντρα της με την Ντέπυ Γκολεμά.

Για την απουσία της από τη μεσημεριανή ζώνη, είπε: «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ η εκπομπή μου. Όταν κάνεις εννέα χρόνια ένα συγκεκριμένο πράγμα και μόνο τη συνήθεια να σκεφτείς, φτάνει. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο…», και διευκρίνισε πως δεν της λείπει καθόλου το άγχος και η αγωνία για την τηλεθέαση. Όσο για το ενδεχόμενο να συνεχιζόταν η μεσημεριανή εκπομπή της, ανέφερε: «Εάν στην εκπομπή δεν γίνονταν αλλαγές που εγώ πίστευα, θα περνάγαμε πάρα πολύ δύσκολα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα νούμερα της τηλεθέασης της Μεσημεριανής Μελέτης, τόνισε: «Σαφέστατα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (σ.σ. για την Ελεονώρα). Δεν το συζητώ. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, έχει μια χτισμένη εκπομπή με φόρα φοβερή. Τι να πεις τώρα; Είναι ένα άλλο προϊόν. Τα νούμερα της Ελεονώρας είναι θεαματικά».

Ωστόσο η Χριστίνα Λαμπίρη έλυσε και την κόντρα της με την Ντέπυ Γκολεμά με την οποία συνυπήρξαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μέσω παραθύρων. «Η σχέση μας πέρασε δια Πειραιώς και σιδήρου», είπε η γνωστή τηλεκριτικός και πρόσθεσε: «Είχαμε τρελές κόντρες, είχαμε και καλές στιγμές γιατί στο τέλος καταλάβαμε και οι δυο πως τίποτε δεν ήταν στοχευμένο, άλλος έβαζε τις φιτιλιές…».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης