«Το MEGA στα Oscar» είναι ο τίτλος του χιουμοριστικού σποτ με πικρή γεύση που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς μιλά για την κατάσταση των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού και την επαγγελματική ομηρία που βιώνουν, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις από τους μετόχους της «Τηλέτυπος» και τους εκπροσώπους των τραπεζών ότι η εξεύρεση λύσης για την εύρυθμη λειτουργία του καναλιού είναι κοντά.

«Εμείς προσεγγίζουμε τους εννέα μήνες απλήρωτης εργασίας και τους 13 μήνες επαγγελματικής ομηρίας» αναφέρουν οι εργαζόμενοι του MEGA, κάνοντας λόγο για μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι του MEGA κλείνουν 8 μήνες απλήρωτοι. Παραμένουν όμηροι των ιδιοκτητών του σταθμού που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του το κανάλι. ΄Ενα κανάλι που συνεχίζει να είναι στον αέρα λόγω των εργαζομένων του σταθμού που παρά την οικονομική αλλά και την ψυχική τους εξάντληση προστατεύουν τις δουλειές τους και συνεχίζουν να ελπίζουν.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού μαζί με τις Ενώσεις τους, ξεκινούν νέο γύρο δυναμικών κινητοποιήσεων διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και την επαναφορά του σταθμού στην κανονικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

Απαιτούμε από τους μετόχους του ΜΕGA την άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα επιφέρει το ξεμπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε όλους σε παράσταση διαμαρτυρίας:

την Πέμπτη 30/3 στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του ΠΗΓΑΣΟΥ (Μπενάκη 5, Χαλάνδρι) και

την Παρασκευή 31/3 στις 12:00 έξω από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (Ηρ. Αττικού 12Α, Μαρούσι).

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Υ.Γ.)

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παραστάσεις διαμαρτυρίας και στους υπόλοιπους συνυπεύθυνους αυτής της κατάστασης (Κυβέρνηση και Τράπεζες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης