Νέα δικογραφία, η τρίτη κατά σειρά, σχηματίστηκε στη Δικαιοσύνη για τον Μένιο Φουρθιώτη, αυτή τη φορά, σχετικά με τη «δημοσιογραφική» του ιδιότητα που ο ίδιος προέβαλε καθώς φέρεται ότι κατείχε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, αλλά και πλαστό δελτίο διαπίστευσης με το οποίο μπορούσε να περνάει ανενόχλητος στα υπουργεία. 

Ύστερα από σχετική καταγγελία του μέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), Γιώργου  Βότσκαρη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ανέθεσε την έρευνα στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, στον οποίο θα διαβιβαστεί και η σχετική αναφορά της Ένωσης Συντακτών στην οποία, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, διευκρινίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της, ζητώντας μάλιστα την πλήρη και άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αργά το μεσημέρι, έφτασε στην Εισαγγελία και θα συσχετιστεί στη δικογραφία ο φάκελος που απεστάλη από τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα,  μαζί με τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο Μένιος Φουρθιώτης προκειμένου να εξασφαλίσει διαπίστευση για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο, η οποία ωστόσο ουδέποτε του χορηγήθηκε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης