ΠΚ

Στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας. Από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ανταγωνιστικό ALPHA προέκυψε πώς ο Άκης Παυλόπουλος ο οποίος συν-παρουσιάζει μετά του Δημήτρη Οικονόμου το πρωινό του σταθμού του Φαλήρου, είναι… «εκτός καναλιού». Η είδηση έκανε πάταγο, όπως καταλαβαίνετε, μετά και την πρόσφατη άγαρμπη, απρεπή και επαγγελματικά απαράδεκτη, απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, η κυρία Καινούργιου ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε ο Άκης Παυλόπουλος, ότι εφεξής θα πρέπει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στα πέριξ στενά, διότι δεν υπάρχει πλέον θέση στο παρκινγκ του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπάρχει  βέβαια και καλύτερος τρόπος για να επισημάνει ο κ. Αλαφούζος στον δημοσιογράφο πώς βρίσκεται σε δυσμένεια. Αλλά ποιος απώλεσε το savoir vivre του στον ΣΚΑΪ (μήπως ο κ. Πορτοσάλτε ενδεχομένως;) για να το βρει ο Γιάννης Αλαφούζος, θα μου πείτε. Εκτός εάν η περιβόητη πλέον για τους χειρισμούς της κα. Κουτσαφτάκη, πρότεινε ένα νέο τρόπο διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων του καναλιού. Απολύσεις on air, διώξεις στα υπόγεια παρκινγκ, συστηματική διοχέτευση φημών σε ανταγωνιστικούς δημοσιογραφικούς οίκους κλπ. Η μεγάλη κατηφόρα στα νούμερα τηλεθέασης προκαλεί μεγάλη παραζάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης