Υπάρχουν οι άνθρωποι με εμμονές και κολλήματα. Συνηθισμένα πράγματα. Υπάρχει και ο Καραπαπάς, ο οποίος από μόνος του συγκροτεί μία ολόκληρη κατηγορία. Στην ανθρωπολογία αποκαλείται και HOMO VULGARIS που σημαίνει «Άνθρωπος ο χυδαίος». Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Είναι ο εκπρόσωπος της δημοφιλέστερης ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Η θέση του και μόνο θα έπρεπε να του είχε επιβάλει και τα όρια εντός των οποίων κινείται. Χαμένη υπόθεση. Ο Καραπαπάς κινείται εκτός ορίων, διότι του το επιτρέπει το αφεντικό του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Καραπαπάς θεωρεί τον εαυτό του πανίσχυρο εντός του μικρόκοσμου της ομάδας του. Αν με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται ευτυχής, εμάς μας περισσεύει.

Το zougla.gr δημοσίευσε το ρεπορτάζ για την πειρατεία που επιχειρήθηκε ως προς την χρήση της συχνότητας 94,3 που είχε παραχωρηθεί στον Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Xenios FM στα Άνω Λιόσια. Αιφνιδίως την Δευτέρα 9 Ιουλίου αυτός ο σταθμός άρχισε να εκπέμπει ως «Θρύλος FM». Η παρανομία ήταν ξεκάθαρη. Ο σταθμός τελεί υπό εκκαθάριση, ενώ εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που θα καθορίζει τελεσιδίκως το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είναι αδύνατον λοιπόν να πωληθεί ή να εκχωρηθεί ή να παραχωρηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεπορτάζ αυτό, όπως και εκείνο που ακολούθησε την Τρίτη, είναι πλήρες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πώς η αλλαγή ονόματος της συχνότητας με κάποιο που παραπέμπει άμεσα στον Ολυμπιακό, όπως το «Θρύλος FM», συνιστά πειρατεία. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας. ο Καραπαπάς ανάρτησε στο Διαδίκτυο ένα σχόλιο του. Καθυβρίζει τον Μάκη Τριανταφυλλοπουλο, αναμιγνύει από το πουθενά το όνομα του επιχειρηματία Μελισσανίδη, πετά την μπάλα στην εξέδρα, επιτίθεται στους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» και την κυβέρνηση, απειλεί για να καταλήξει στο υστερόγραφο της αναρτήσεως πως ο Ολυμπιακός δεν είναι πίσω από την υπόθεση «Θρύλος FM» και τη χρήση της συχνότητας του Xenios 94,3. Ένας αχταρμάς, πέραν κάθε λογικού ειρμού, ένα παραλήρημα εκτός τόπου και χρόνου.

Θα μπορούσε να ειπωθεί αυτό το υστερόγραφο κόσμια και πολιτισμένα. Θα είχε έτσι την δυνατότητα να είναι και πειστικός. Προτίμησε για άλλη μία φορά το δόγμα του «τραμπουκίζειν». Δική του υπόθεση.

Σε αυτόν τον κόσμο που κυριαρχούν οι σκιές και όπου τα σύνορα μεταξύ του θεσμικού και του μη θεσμικού υποκόσμου είναι ομιχλώδη, αναμένει κανείς να συμβούν τα πάντα. Την Τρίτη το μεσημέρι η συχνότητα Xenios 94,3 FM επανήλθε και ο «Θρύλος FM» εξαφανίστηκε. Μένουν οι ύβρεις και οι χυδαιότητες του Καραπαπά. Αυτές δεν εξαφανίζονται. Αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του ατόμου και εκείνων που τον ανέχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμαρώστε στυλ γραφής και ήθος περιεχομένου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης