Οι συντελεστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις 22.00, παραχώρησαν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Στον ΑΝΤ1 πάντα υποστηρίζουμε την ελληνική μυθοπλασία και πιστεύουμε τα έργα ταλαντούχων και καταξιωμένων δημιουργών». Αναφερόμενος στη νέα σειρά πρόσθεσε: «“Το αμάρτημα της μητρός μου” είναι μια πολύ καλή δουλειά! Ελπίζουμε το κοινό να την αγαπήσει και να την αγκαλιάσει, στον βαθμό που την έχουμε αγαπήσει και εμείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας διευκρίνισε πως: «Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού» και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μια ερωτική κομεντί, η οποία πραγματεύεται τον ακαριαίο έρωτα! Αν και ξεκίνησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, υπήρξε πάντα η αμέριστη υποστήριξη του ΑΝΤ1». Επιπλέον τόνισε πως «ο ρόλος του δημιουργού είναι να φτιάχνει όμορφα παραμύθια. Να κάνει τον κόσμο να ξεχνιέται, να ταξιδεύει και να του χαρίζει μια ώρα ξεγνοιασιάς».

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας – Μάνος Ψιστάκης
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio Alfa

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Ορέστης Τζιόβας, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Χρήστος Σιμαρδάνης, Τζούλη Σούμα, Χρήστος Τριπόδης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλλίπου, Μάνος Ψιστάκης, Νίκος Πολυδερόπουλος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ξένια Παπαμαργαρίτου, Δημήτρης Τσιώκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτακτες Εμφανίσεις-Guests: Βασιλική Ανδρούτσου, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Μπούμπας, Έφη Παπαθεοδώρου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Ρένος Χαραλαμπίδης.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης