Τα ψέματα συνεχίζονται. Στις 14:37 το απομεσήμερο του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα των επιχειρήσεων Θεόδωρου Κουντούρη «Fos Petroleum» βλέπουμε την παρουσίαση των στελεχών της επιχείρησής του στην οποία σε περίοπτη θέση φιγουράρει ο Μάνθος Γιουρτζόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μισή ώρα νωρίτερα, στις ιστοσελίδες του Κώστα Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας» και «Documento News», αναρτήθηκε η εξήγηση πως το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, απαλείφοντας από τις φωτογραφίες των στελεχών του Κουντούρη τον Μάνθο Γιουρτζόγλου, δεν οφειλόταν σε συνειδητή επιλογή δική του, αλλά σε λάθος της Google, ή του Διαδικτύου, ή γενικότερα του κυβερνοχώρου. 

Ο Κώστας Βαξεβάνης ψεύδεται, ενώ πιάστηκε στα πράσα. Χρησιμοποιώντας την παλιά γνωστή μέθοδο, απάλειψε την φωτογραφία του Μάνθου Γιουρτζόγλου, ο οποίος ανήκει στο κυβερνών κόμμα και έχει εκπομπή στην ERT Open, όχι από λάθος, αλλά από επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία απλώς στοχεύει στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Όπως επισημαίνεται και στο πρωτοσέλιδο του zougla.gr, ούτε η κυβέρνηση, ούτε το κυβερνών κόμμα, ούτε ο πρωθυπουργός έχουν ανάγκη από τέτοιες λαθροθηρίες και “τζάμπα” προστάτες. Μόνον κακό κάνουν και προσβάλουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Ελπίζουμε να το καταλάβουν εκεί στην Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης