ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ!
ΠΑΤΑΤΑ!!!

(για να είμαι στο κλίμα των ημερών)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψέματα δεν μπορώ να γράψω ούτε να πω.

«Σκοτώθηκα» να φτάσω σπίτι για να δω live την πρεμιέρα.

ΑΡΧΙΖΩ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δομή: Άλλα ντάλα. Μέσα στην τρέλα του άγχους για να χωρέσουνε, τρομολαγνικές ειδήσεις που φλέρταραν με «αποκαλύψεις», «Σκαϊκές–οικολογικές», «κοινωνικές-ελεύθερες», ο Τίμος Κουρεμένος και το Διαδίκτυο, η Χριστίνα Σούζη (η μόνη που έφερε την ανατροπή), ένα ναυάγιο με έναν «ύποπτο θάνατο» και κάποιες συνδέσεις χωρίς νόημα με την αίθουσα σύνταξης και καλεσμένους.

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΡΟΤΟΝΤΑ δεν ταιριάζει. Είναι σαν να στήνεις μπιρίμπα σε στάση λεωφορείου στο «όρθιο». Τα επιμέρους στοιχεία είναι ωραία. Το κόκκινο ως χρώμα, το τραπέζι, ως τραπέζι, το back ως back …, τα «παράθυρα και τα ανοίγματά τους», οοοοοολα μαζί όμως, έμοιαζαν σαν να περίμεναν κάποιον να τοποθετήσει ένα σεμεδάκι στη μέση της ροτόντας για να βάλει η Καλογεροπούλου από πάνω το ανθοδοχείο με το πλαστικό τριαντάφυλλο.

Η ΡΟΤΟΝΤΑ, είναι άσχημη, γιατί στο πλάνο του «αέρα» φαίνονται τα πόδια του Ευαγγελάτου από τη μέση της γάμπας και κάτω. Οι γάμπες σπανίως είναι «δυνατό» στοιχείο στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, εκτός και αν παρουσίαζε ο Μπαρίζνικωφ, την εποχή που είχε την κόντρα με τον Νουρέγιεφ.

Ο Νίκος ο Ευαγγελάτος, δελτίο ειδήσεων θέλει να κάνει, αλλά του προέκυψε «στρογγυλό τραπέζι» vintage.

Η «ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και τη Βίκυ Παύλου.

Ποιός κατάλαβε, καταρχάς ότι ήταν η Σαντορίνη πίσω από τη ρεπόρτερ. Είτε βλέπαμε, πίσω από τη ρεπόρτερ Υμηττό, είτε Σαντορίνη, είτε πλάνα πόλης από την ταράτσα του ΣΚΑΙ, ίδιο και το αυτό. Ρεπορτάζ για αυθαιρεσίες στη δόμηση, ρεπορτάζ που καλύτερα από τον ΣΚΑΙ δεν μπορεί να κάνει άλλο κανάλι, ΧΩΡΙΣ, εικόνες και γραφικά, είναι ρεπορτάζ «blue SKAI».

Η «ΣΥΝΔΕΣΗ» με τον υπουργό Υγείας για τα γενόσημα, η κουβέντα για τη μείωση των εισακτέων στα Πανεπιστήμια και η συζήτηση για τις πατάτες, φτιάχναν όλα μαζί, μια σαλάτα με ολίγη από …

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ που ολοκληρώθηκε με αρχή, μέση και τέλος ήταν ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΖΗ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ! Η Χριστίνα είπε ότι αύριο (Τρίτη δηλαδή 6 Μαρτίου στην Αθήνα θα βρέχει λιγότερο)!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αν μαζευότανε μια ομάδα, από δόκιμους δημοσιογράφους για να στήσουνε μια εκπομπή διάρκειας μιας ώρας, να το κουβεντιάζαμε το αποτέλεσμα, σε σεμινάριο δημοσιογραφίας για το τι δεν πρέπει να κάνουμε.

Ένα δελτίο στις 8 χρειάζεται ΕΙΔΗΣΗ!
Ένα δελτίο στις 8 χρειάζεται ρεπορτάζ!
Το ρεπορτάζ για να το παρακολουθήσει ο τηλεθεατής πρέπει να αποτελείται από ιστορίες που γίνονται από ανθρώπους για ανθρώπους.
Το ρεπορτάζ χρειάζεται ΕΙΚΟΝΕΣ και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν έχετε χρόνο παιδιά, πρέπει ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΤΕΣ!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η ΣΙΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ κούκλα! Η επιλογή χρώματος στο σακάκι εξαιρετική αλλά με όλο τον σεβασμό η κυρία Ιωάννα Μάνδρου, πρέπει να αλλάξει κουάφ!!

ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Είμαι περικυκλωμένη από πατάτες! Την ώρα που έφευγα από το κανάλι 9, απόγευμα επτά και μισή Δευτέρα, τριαξονική νταλίκα ξεφόρτωνε πατάτες! «Είναι για το σκηνικό του Λαζόπουλου» με ενημέρωσε ο ευτραφής κύριος, ζητώντας ταυτόχρονα να υποστηρίξουμε την προσπάθεια.
Στο Μεγάλο Κανάλι, η Ολγα Τρέμη, είχε «σύνδεση» με έναν κύριο μελαμψό, πατατοπαραγωγό, απο τη βόρεια Ελλάδα, στον ΣΚΑΙ, ο Ευαγγελάτος με την Καλογεροπούλου, μιλούσαν για πατάτες, στο σπίτι, η Θεία Ασημούλα μας είχε φτιάξει κοτόπουλο με πουρέ και ο «καλός μου» έτρωγε τσιπς.

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΙΜΩΝ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

Διευθυντής επικοινωνίας της Δ.Ε.Η., ήταν να μην κάνει την αρχή στις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τον είδα ΠΑΛΙ από το ξημέρωμα «live» στο mega, πουδραρισμένο, έτοιμο για τα «χαρακώματα». ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΥΡΛΟΥ (εργατολόγου) και ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Είδες η Δ.Ε.Η. κύριε Στεργιώτη μου, σε λίγο θα κάνετε και group στο Face book.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης