ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Η Ψυχή μπορεί να φύγει αλλά το χούι μένει. (Ήταν αδύνατον να μην «έπαιρνα μάτι» από την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Για να πιστέψω ότι ακόμη η ελαφρότητα ζει ανάμεσά μας, ακόμη και σε μια εποχή που οι περισσότεροι ή αρνούνται να δούνε ειδήσεις ή βλέπουν υπό την επήρεια φαρμακευτικής αγωγής.

2) Είναι υπό μια έννοια, μονότονο αλλά και θεραπευτικό, να βλέπω ίδια την Ελένη Μενεγάκη, τόσο ίδια που θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω πια , μετά από 23 χρόνια που παρακολουθώ τις εξελίξεις στην μικρή οθόνη , πληκτικά όμορφη. Το ίδιο «μπιμπο», το ίδιο τσιχλοροζουλιγκλιτεροτό κραγιόν και το ίδιο νάζι που ξεκίνησε από την εποχή του «πάτερ- ημών» με τον αξέχαστο Κώστα Καρρά, νάζι που μοιάζει και ας είναι καλά το κορίτσι να μην περιμένει κανένα «δι ευχών»…

3) Αναλλοίωτος ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος (Αυτό το θέμα αποτελεί επιστημονική τρίλιζα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4) Η παρουσία της Κατερίνας Ζαρίφη, με έκανε να νοιώσω ότι είμαι τουλάχιστον έξι χρόνια μικρότερη, καθώς μας γύρισε πολλά τηλεοπτικά χρόνια πίσω… Το ηθικό δίδαγμα, αποοοοοοοοολες τις ώρες του τηλεοπτικού αέρα που καταναλώθηκαν για το αν είχαν τηλεφωνηθεί η όχι η Κατερίνα με την Ελένη, όταν η Κατερίνα αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην πρωινή ζώνη του Αντέννα, είναι ότι τηλεφωνήθηκαν με κάποια χρονική υστέρηση.

Να περιμένω άραγε να δω και την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στην Ελένη ή για να γίνω πιο προκλητική την Λίτσα Πατέρα ή για να φτάσω στο επίπεδο της απόλυτης διεστραμμένης «αρθρογράφου» την Ρούλα Κορομηλά.

ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΑΖΙ !!!! Με δεδομένο ότι είναι η Ζαρίφη και η Μενεγάκη μαζί, γιατί να μην είναι Κορομηλά και Μενεγάκη παρέα;

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ MEDIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από πολύχρονες προσπάθειες κατάφερε να μην μπορεί να δημιουργήσει πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, όταν ιστορικά ήταν εκείνο το κανάλι που δημιούργησε την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην πρωινή ψυχαγωγία!

Είναι περισσότερο από μια επταετία που επιχειρούν με συνέπεια, η πρωινή ζώνη του καναλιού να αποδεκατιστεί… Τι να πρωτοθυμηθώ… Από την 3η χρονιά της Ελεονόρας Μελέτη, μέχρι και την περσινή χωρίς κανένα ενδιαφέρον εκπομπή με την Σίσσυ και τον Χρήστο, η συγκεκριμένη ζώνη, μοιάζει να χρειάζεται εξορκισμό για να λυτρωθεί…

Το μόνο που δεν συνέβη και αυτό γιατί φαντάζομαι ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μεγάλες αντιστάσεις, ήταν να αναγκαστεί να φορέσει ο ίδιος ξανθιά περούκα με τρέσες και μπούκλες.

Ο «ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ» πάντως που ήταν «γέννημα θρέμμα» Αντέννα, ενταφιάστηκε , στον τόπο που μεγαλούργησε !

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ…

Δεν έχει τίποτα το καινούργιο (τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που είδα) χαζοκουβεντούλα, μαγειρική, τα γνωστά αστεία της Κατερίνας η οποία ήταν και λίγο αμήχανη, η τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα.

Ο Αντέννα την ώρα που η Ελένη μαγείρευε, πρόβαλε το «άκρως οικογενειακό», στο μεγάλο κανάλι η Σοφία Δήμτσα έδινε απευθείας τα τελευταία νέα από το υπουργείο Οικονομικών και η Ελεονόρα στο ΣΤΑΡ (που υποψιάζομαι ότι ολόκληρη η συντακτική ομάδα θα έχει περάσει μεγάλο στρες και με την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη), ασχολείτο με «όλη την αλήθεια για τον νεαρό σύντροφο της Νίνας Λοτσάρη», είδηση που εμένα προσωπικά ούτε που με αφορά, ούτε που κάνει τα τσάκρα μου ν’ αναστατώνονται…

ΓΙΑ ΤΟ ΑRT TV που σε λίγες μέρες θα εκπέμψει στον «αέρα», έμαθα ότι η επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια της Χριστίνας Λαμπίρη, Φρατζέσκα Σαβοργιννάκη , θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή 09.00 το πρωί έως τις 11.00 και μισή και ο Δημήτρης Κωσταντάρας καθημερινή μεσημεριανή.

Συγνώμη που θα σταματήσω εδώ, αλλά ακούω από το Μεγάλο Κανάλι την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, να βοηθήσουμε όλοι την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Πιάνω την τσάντα και φεύγω από τον υπολογιστή, μήπως με χαρακτηρίσουν αργόσχολη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης