ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ– ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ σε μέρες που τα μέσα ενημέρωσης στην χώρα (δες Μega και ΣΚΑΪ), έχουν γίνει Φιλιππινέζες του ΣΟΪΜΠΛΕ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έβλεπα τον Καψάκο, τον Μανώλη τον Καψή, εννοώ στο κεντρικό δελτίο του μεγάλου καναλιού, να παρακολουθεί τον μονόλογο του Ευάγγελου Βενιζέλου, με λιγότερες αντιδράσεις και από εκείνες της Ελένης Μενεγάκη όταν άκουγε την Κανέλλη.

Ευτυχώς, για την κυβέρνηση που δεν ήταν στο «παράθυρο» του mega στην θέση του Καψή, η Μενεγάκη. Η Ελένη έκανε και τρεις παρεμβάσεις στην Κανέλλη. Ο Καψής στον Βενιζέλο καμία. Ο Τσίμας πήγε να ψιθυρίσει κάτι, για να παραδώσει μετά τον Βενιζέλο στην «λαίλαπα» του Καψάκου ο οποίος μισή ώρα τον κοίταζε.

Γιατί δεν δίνει μια φωτογραφία του ο Μανώλης στο κοντρόλ, να υπάρχει, «καρφιτσωμένος» δίπλα στην Τρέμη, όπως ο Κίμων Στεργιώτης ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, ο οποίος παρεμβαίνει κυρίως μέσω φωτογραφίας! Προφανώς θα έχει αλλεργία στην πούδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι βεβαία ότι αν ζητήσει ο Βενιζέλος , από τον Μανώλη Καψή, να επιλέξει φωτογραφίες του Μπένι που θα φέρνει προς τον Ρουβά, θα το κάνει ο Μανώλης! Απλά, είναι σεμνός ο Βενιζέλος και δεν το έχει ζητήσει. Για να μην φτάσω να πω ότι, σύμφωνα με τις ενοράσεις που έχω ακόμη και ο Βενιζέλος αγανάκτησε με την κατανυκτική προσήλωση στις δηλώσεις.

ΩΡΑΙΟ ΔΙΔΥΜΟ τηλεοπτικό θα έκανε ο Μανώλης Καψής με την Εύα Αντωνοπούλου. Είναι και τα δύο ωραία παιδιά και με γαλανά μάτια. Τέλειοι, μάχιμοι, ενημερωτικοί και ετοιμοπόλεμοι.

Αν έδινε, πάντως, συνέντευξη η Μέρκελ θα έδινε στον ΣΚΑΪ για να δείξει «ψιλόλιγνη».

ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ για το ΣΥΣΤΗΜΑ!!

Μετά τον τεντιμπόη Τράγκα και τα μπιλιετάκια που σκάσανε στα «μέσα» που δουλεύει, μπιλιετάκι προστίμου έφτασε και στον Χατζηνικολάου!!!!!!!!!!!!! Ο λόγος λέει, επειδή αναφέρεται στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!!! Αν δεν υπήρχανε οι χορηγοί θα μπορούσε να βγει η «ελληνοφρένεια» στον «αέρα»;;; Πώς να την βρει την άκρη ο Χαντζηνικολάου και ο κάθε Χαντζηνικολάου για να ζήσουν οι εργαζόμενοι στο μαγαζί.

Προσωπικά, πάντως, αν πρέπει για να ακούσω τις τηλεφωνικές γραμμές του Αποστόλη της ελληνοφρένειας , να φάω πέντε κουταλιές βούτυρο που κάνει καλό στην χοληστερόλη, θα τις φάω!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!!!

Να μην θυμίσω την σημασία των χορηγιών στο Αρχαίο Θέατρο, γιατί την εποχή που οι Έλληνες κάνανε θέατρο, οι παππούδες της Μέρκελ, κυλιόντουσαν στις λάσπες !

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΕΛΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ Για να καταλάβουν ότι με τα χέρια τους «βγάζουνε τα μάτια τους» με απίστευτη επιμονή όμως!!

ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΎ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΡΟΖΟΥΛΙ. Μετά περάσανε σε επικοινωνιακές τρέλες…για να φτάσουν να Ξηλώσουν ΤΟ BRAND «ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ», εκπομπή ναυαρχίδα του σταθμού για πολλά χρόνια.

Η ΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ… βάλανε χέρι στον Παπαδάκη , κι επιμένουν με προγραμματισμένες ενέργειες να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην πρωινή ζώνη (την ψυχαγωγική) που ανάθεμα και αν υπάρχει ένας λόγος, να την παρακολουθήσεις.

Γιατί δεν μπορείς να την παρακολουθήσεις;

Και μπροστά και πίσω είναι όλα λάθος, μα όλα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το χρονικό της παρακμής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού δεν έχει παρά να μπει στη Ζούγκλα, στην ενότητα topstories και να διαβάσει τι έγραφα το 2009.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΩΝ MEDIA
EIMAΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Κάθε άρθρο- κείμενο που θα υπογράφω θα ξεκινάει με την φράση «είμαστε ακόμη ελεύθεροι να γράφουμε αυτό που θέλουμε» ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης