ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ !!!

Το μπικουτί δεν ήταν καλεσμένο στο πάρτι της Ράνιας. Όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε το μπικουτί  είναι του… παρασκηνίου. Όπως πολύ καλά επίσης καταλαβαίνετε, το μπικουτί γνωρίζει, όσα δε γνωρίζουν ακόμη και οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας, απλώς… είναι σεμνό και δεν περιαυτολογεί !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά… γνωρίζει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι:

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο σύζυγος της Ράνιας, έγινε γνωστός στους κύκλους της σόου μπιζ (όχι του Δρυμούση, αλλά της… Ντενίση), όταν τον ανακάλυψε ως οδοντίατρο, η πρώτη σύζυγος του Νίκου του Κούρκουλου, η Μελίτα. Το σπίτι της βλέπετε ήταν στο Κολωνάκι και ξεκίνησε να πηγαίνει να φτιάχνει τα δόντια της εκεί .

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, άφησε την πανεπιστημιακή του καριέρα, για να ασχοληθεί με το ιατρείο του. Όταν ήταν μικρότερος και ελεύθερος, ξενυχτούσε τα βράδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ… Οι καλεσμένοι μπορούσαν σε μια τεράστια γιγαντοοθόνη να βλέπουν τον αγώνα Ρωσίας – Ελλάδας… Οι καλεσμένες κυρίες, όμως, έμαθα ότι με απόλυτη ομοφωνία έδωσαν τον τίτλο:

ΜΙΣΣ ΜΠΟΝΤΥ… στη μητέρα της Ράνιας Θρασκιά! Το τι έμαθα για το φόρεμα, για το στυλ, για την επιδερμίδα, για το στήσιμο της μητέρας της Ράνιας δε θέλετε να ξέρετε! Εντυπωσιάστηκα!

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ευτυχώς, πρόλαβε να περάσει από το μαγαζί το Σάββατο να της βάψω την ρίζα που είχε βγει δύο δάχτυλα τις τελευταίες μέρες. Στο πάρτι της Ράνιας, ευτυχώς, κυκλοφόρησε  με τη «σωστή» ρίζα… Της τα πήρα και λίγο… στις άκρες… είδατεεεε… ; Δεν είναι καλύτερα; 

ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ: Η διευθύντρια προγράμματος του ΑΛΦΑ, η οποία οκτώ χρόνια πριν, είχε συστήσει στη Ράνια ως οδοντίατρο, τον σημερινό σύζυγό της .

 

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ , ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

 

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ( ΔΕΝ ΠΑΕΙ )

Είχαμε γράψει ότι αυτό το κορίτσι πρέπει να έχει μια συγγένεια με το… Μητσοτακέικο…  Εκεί που έμοιαζε σχεδόν βέβαιο ότι θα πήγαινε στο ΣΤΑΡ, οι διαπραγματεύσεις… ΕΠΑΓΩΣΑΝ. Τι ρώτησες αναγνώστη; Αν θα ξαναρχίσουν; Προς το παρόν δεν προβλέπεται.

 

Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ( ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΙ )

Την βλέπω να είναι πολύ τυχερή. Θα συμμετέχει χωρίς άγχος πλέον στα λαμπερά πάρτι, που κάνει ο Χάρης Σιανίδης και η παρέα του. Η Έμυ άλλωστε, έχει μοντελοφιγούρα… ( φιγούρα μοντέλου δηλαδή ) και μεταξύ μας πιο πολύ μου αρέσει από την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία κυκλοφορεί σαν πυγολαμπίδα, δεξιά και αριστερά… τι έλεγα;… Α, για την Έμυ… Όχι… δεν την βλέπω ούτε ρεπορτάζ να κάνει για το ΣΤΑΡ, ούτε για το δελτίο, ούτε για τις εκπομπές, ούτε καν… εκπομπή. Πόσο σίγουρη είμαι; Είμαι… Νομίζω ότι θέλει να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να απολαύσει την πισίνα του Χίλτον… Ποιος στη χάρη της, γλίτωσε.

Είπα Έμυ και θυμήθηκα τον ΤΕΡΕΝΣ! (παραλίγο να τον στείλουν για πλάκα στον άλλο κόσμο).  

Τέρυ μου θα ζήσεις χιλιάδες χρόνια! Σε «πέθανε», έμαθα, ο Θύμιος Καλαμούκης… στην ελληνοφρένειά του… από την συχνότητα του ΣΚΑΙ… Μην  ΣΚΑ–ς… είναι «ελληνοφρενείς» τύποι  και επιπόλαιου χαρακτήρος… αν ήταν λογικοί… θα έμεναν με τρεις και εξήντα στο Φάληρο;      

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ  την «φάκα» η Εύη Βατίδου (ΠΑΕΙ ΣΤΑΡ), η οποία θα είναι από την καινούρια χρονιά πανελίστρια στην εκπομπή, που θα παρουσιάζει η Χριστίνα Αλούπη και ο… μμμμ… Δημήτρης Παπανώτας; Ο τελευταίος νομίζω ότι πρέπει να βρίσκεται με το κανάλι ένα πόντο πριν την τελική συμφωνία.

 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑΡ):

Όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός… ΣΤΑΡ. Πήγε, μίλησε, του μίλησαν, δεν ενδιαφέρονται όμως… Α!!! Μήπως να διαβάσετε το κείμενο του Μάνου Αντώναρου που έχει γράψει στο blog του για τον Θανάση Πάτρα; Ο Μάνος, ξέρετε, τον ανακάλυψε μαζί με ένα  ταλαντούχο κορίτσι, την Ράνια την Τραγώμαλου, όταν σπουδάζανε και οι δύο στη δημοσιογραφική σχολή του Αντέννα (η Ράνια και ο Θανάσης σπούδαζαν όχι  ο… Μάνος… Εκείνος τελείωσε την εποχή του σχολαρχείου το σχολείο). Τους έφερε λοιπόν τότε από το χέρι σχεδόν, στον ΣΚΑΙ. Τους πήγε στον Μαλέλη και ο Μαλέλης, τους έστειλε να εργαστούν ως δόκιμοι στην εκπομπή που είχα τότε εκεί. Διαβάστε το κείμενο του Μάνου… Αλήθεια, αξίζει τον κόπο.   

 

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΧΙΟΣ: (ΔΕΝ… ΔΕΝ… ΔΕΝ)

Αποτελεί… παρελθόν και για το μέλλον του καναλιού.

 

Ο ΝΙΚΟΣ  ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ:

Σκασμένος ο Κοντομηνάς… Σκασμένος σου λέω χρυσή μου… Πρόλαβε και υπέγραψε η Ελένη Μενεγάκη μαζί του, ενώ υπάρχει  το «ΧΑΡΤΙ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ»,  που τον γυρεύουν πέντε επίγεια κανάλια και πέντε δορυφορικά… Παιδιά εγώ, σας το λέω, σταρ μια «καραφλή περσόνα»  δεν πρόκειται να κάνω… Πλάκα έχει ο Νίκος, ωραίες ατακούλες πετάει, αλλά… για να φτάσουν να κλαίνε στα πόδια του, ο Πέτρος Μπούτος, ο Γιάννης Λάτσιος, η Άλκηστις  Μαραγκουδάκη,  η Ζήνα Κουτσελίνη και  ο Σταμάτης Μαλέλης, σόρυ κορίτσια, αλλά που να βράσω τα μπικουτί και τα δάχτυλά μου μαζί! Ήρθε μία γελοία φιλενάδα και μου έλεγε ότι… άκου τώρα… επειδή ΟΛΟΙ οι διευθυντές ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ, θα τον χρησιμοποιήσουν διακαναλικώς! Τη Δευτέρα θα είναι στο Μέγκα και από Τρίτη και μετά θα φέρνει ένα γύρο σε όλους!  

 

ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ,

στους «λατρεμένους μου γείτονες»… Οι γειτόνισσες, λέει, ξεμαλλιάστηκαν! Οι πληροφορίες θέλουν την Άβα Γαλανοπούλου να είναι μπλαζέ, οι υπόλοιποι να έχουν φρίξει και ο σεναριογράφος να τραβάει τα μαλλιά του… Αυτά συμβαίνουν χρυσή μου, όταν η Νίκαια… ανεβαίνει Εκάλη…

 

ΤΟ ΤΖΙΤΖΕΡ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ιιιιιιι… !! Θα το ξεχνούσα και θα αυτοχαστουκιζόμουνα… Ήρθε τις προάλλες μια πολύ καλή μου πελάτισσα, πρώην μοντέλο και πολύ κοσμικουάζ… Με βρήκε την ώρα που κατέβαζα την φωτογραφία της Σανέλ από το μπουντουάρ και ανέβαζα την φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου! Ναι χρυσή μου… Τον Γιώργο Παπανδρέου… Από την στιγμή που έκανε αυτό, που ο πατέρας του δεν μπόρεσε να κάνει, για μένα… μπαίνω στην θέση πού θα έβαζα τον Ακριθάκη, αν είχα λεφτά να τον αγοράσω… Η πελάτισσά μου λοιπόν, μου είπε  ότι ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΖΙΤΖΕΡ!

ΤΟ ΤΖΙΤΖΕΡ, χρυσή μου, καλά διάβασες! Ο Γιώργος Παπανδρέου, ό,τι πίνει, ό,τι τρώει, ό,τι αναπνέει, το κάνει μαζί με τζίτζερ! Στο γάλα βάζει τζίτζερ, στην πίτσα τζίτζερ, στο φραπέ τζίτζερ… Αυτή λοιπόν η ουσία κάποια στιγμή λειτούργησε. Το ΤΖΙΤΖΕΡ, «έφαγε» τον Τράγκα… Ό,τι δεν έκανε ο Τράγκας στον Σημίτη, το έκανε το τζίτζερ !     

 

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης