Τα δικαιώματα της διαδικτυακής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στην ιστοσελίδα enikos αγόρασε η ιδιοκτησία του Star Channel.

Το zougla.gr ήρθε σε επαφή τόσο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και με τον διευθυντή του Star Σταμάτη Μαλέλη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις παραπάνω πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρεμβαίνει δύο φορές την εβδομάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς, προκειμένου να σχολιάζει την πολιτική ειδησεογραφία. Όπως δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης στο zougla.gr, οι παρεμβάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου εντάσσονται στο πλαίσιο πολιτικής αναβάθμισης του κεντρικού δελτίου του Star.

Στην επίσημη ανακοίνωση που απέστειλε το Star αναφέρεται: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Star Channel για ενίσχυση του ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ENIKOS ΑΕ και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου».

Την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινωθεί επίσημα η ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης