Άλλο ένα μεγάλο βήμα έγινε. Μετά το Διαδίκτυο και στην επίγεια τηλεόραση η Ζούγκλα προχωρά με γοργά βήματα για να δημιουργήσει το ελληνικό κανάλι που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς σε μια εποχή γενικότερων ανακατατάξεων. Με κύριο στόχο να προσφέρει στους πολίτες την τηλεοπτική «όαση» που εδώ και χρόνια επιζητούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της Ζούγκλας μεταδίδονται πλέον, εκτός από τη zougla.gr και στη συχνότητα του Body In Balance, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του GR. Δηλαδή το ελληνικό κανάλι, με πλούσιο πρόγραμμα, για τους τηλεθεατές της Αττικής και σταδιακά για την υπόλοιπη χώρα.

Η οικογένεια της Ζούγκλας επεκτείνεται για να προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους τηλεθεατές. Αυτό που ως τώρα δηλαδή, οι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν πολύ καλά σε όλο τον κόσμο.

Καθημερινά από τις 10.30 το πρωί έως και τις 15.30 το απόγευμα, το κανάλι GR -της Ζούγκλας- θα εκπέμπει πεντάωρο πρόγραμμα με οικοδεσπότες τους Πέτρο Κουσουλό (Cosa Nostra Live), Νίκο Γεωργιάδη (Πολίτικη Κουζίνα 11.00-13.00), Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (Άγνωστος Μ 13.00-14.00) και Κιμ Κίλιαν (Μέσα σ’ όλα 14.00-15.00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από το στούντιο της τηλεόρασης της Ζούγκλας θα μεταδίδεται όλο το πρόγραμμα του νέου καναλιού… GR!

Επίσης, είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των τηλεοπτικών εκπομπών «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» στα υπερσύγχρονα στούντιο, τα οποία σε λίγες ημέρες θα «φιλοξενήσουν» ρεπορτάζ και αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Το στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» περιμένει τον οικοδεσπότη και τους προσκεκλημένους…

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και για το νέο στούντιο απ΄όπου θα εκπέμπεται η εκπομπή «Ζούγκλα», όπως ακριβώς την περασμένη σεζόν που αναμεταδόθηκε από 25 περιφερειακούς σταθμούς. Από την Κρήτη έως τον Έβρο και από τη Μυτιλήνη έως την Κέρκυρα.

Τα φώτα και οι ρομποτικές κάμερες έτοιμες για… δράση.

Από την αίθουσα σύνταξης θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων, όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο για την ενημέρωση και των τηλεθεατών.

Στο master control room σκηνοθέτες, τεχνικοί και παραγωγοί θα ζουν στον ρυθμό της επικαιρότητας. Άλλωστε η περσινή σεζόν ήταν άκρως πετυχημένη, όπως απεδείχθη από την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε όλη την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στην τηλεόραση της Ζούγκλας. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρους όλους εσάς.

Οι εκπλήξεις στο πρόγραμμα συνεχίζονται…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης