Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανανέωσε την συμφωνία της με την Cosmote TV έως το 2021. Το «deal» αφορά την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, για την κανονική περίοδο και τα play offs της Basket League.

Για τη συμφωνία μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕK, Mάκης Αγγελόπουλος: «H επιστροφή και η αναγεννησιακή διαδρομή της «Βασίλισσας» προς τους τίτλους συνέπεσε με μια συνεργασία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Για άλλα τρία (3) χρόνια η κοινή πορεία μας με την COSMOTETV δημιουργεί την πεποίθηση, ότι θα συνεχίσουμε σταθερά προς την κατεύθυνση των διακρίσεων, με υπέρτατο στόχο τις κορυφές, βασική προϋπόθεση της Διοίκησής μας. Αυτό επιβάλλει το ένδοξο παρελθόν, το επιτυχημένο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον μας. Απολαμβάνουμε αυτή τη συνεργασία και ελπίζουμε και οι οπαδοί μας στους δέκτες τους, αφού η ποιότητα και η εγκυρότητα είναι αδιαμφισβήτητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Executive Director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, ανέφερε: «Ο ιστορικός σύλλογος της μπασκετικής ΑΕΚ, συνεχίζει τη σημαντική του πορεία στην τηλεοπτική στέγη της Cosmote TV, με την ποιοτική κάλυψη των καναλιών Cosmote SPORT και της δημοσιογραφικής μας ομάδας. Μαζί με τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την Stoiximan.gr Basket League, αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί, η Cosmote TV προσφέρει κορυφαίο μπασκετικό θέαμα, το οποίο οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν live ή μέσα από τις on demand μας υπηρεσίες, όπως και όποτε το επιθυμούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης