Οι αγώνες των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για την ανάδειξη των ευρωπαϊκών ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Euro 2020 και World Cup 2022, θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.
Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνονται και όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, που θα προβληθούν ζωντανά, σε υψηλή ευκρίνεια και με τη δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT.

Η COSMOTE TV εξασφάλισε επίσης τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, όπου τα μέλη των 55 ευρωπαϊκών ομοσπονδιών χωρίζονται σε 4 λίγκες (A, B, C, D) ανάλογα με την κατάταξή τους από την UEFA.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και έναν σημαντικό αριθμό διεθνών φιλικών αγώνων στο πλαίσιο προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, πριν την τελική φάση του UEFA Euro 2020 και FIFA World Cup 2022, αντίστοιχα.
Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο και την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Nations League 2018, μέχρι και τον Μάιο του 2022 με τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν συνολικά περισσότερους από 800 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης