Στάση εργασίας των τεχνικών στον ραδιοσταθμό «SENTRA»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, 21:11
Στάση εργασίας των τεχνικών στον ραδιοσταθμό «SENTRA»
Σε οχτάωρη στάση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» προχωρούν οι τεχνικοί, αντιδρώντας στην απόλυση συναδέλφου τους. Αιτία της απόλυσής του είναι, όπως υποστηρίζουν, η άρνησή του να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας.

Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, αντιδρώντας στην αυθαίρετη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου μας από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «SΕΝΤRΑ FM» αποφάσισε την κήρυξη 8ωρης στάσης εργασίας από την ώρα 17.00 της Τετάρτης 7ης Μαρτίου 2012 μέχρι και την 01.00 ώρα της Πέμπτης 8ης Μαρτίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA» με αιτήματα:

1. Την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας ο οποίος απελύθη, επειδή δεν υπέγραψε ατομική σύμβαση με μειώσεις μισθού και κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης 8/23-2-2012 του ΟΜΕΔ με αριθμ. Πρωτ. ΟΜΕΔ: 162, και Πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας, 7/28-2-2012 και ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα υπέστη σωματική βία όταν «τσαντισμένος» διευθυντής τον έπιασε από τον λαιμό.

2. Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού.
Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «SENTRA» να σταματήσει την τακτική αυτή που μόνο αποτέλεσμα θα έχει την απαξίωση του ραδιοσταθμού και τον ευτελισμό του παραγόμενου προγράμματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα


Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, 21:11