Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα η πρώτη σεζόν του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD». Η αποδοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το «The Met: Live in HD» έχει πλέον γίνει θεσμός! Την μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Metropolitan Opera, μέσω του προγράμματος «The Met: Live in HD», μας δίνει την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε κάποιες από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις, σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα «HD MET ENCORES» κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα με το έργο του Rossini «Le Comte Ory», σε σκηνοθεσία Bartlett Sher. Το αστέρι του Μπελκάντο, ο Juan Diego Flórez ερμηνεύει μοναδικά τον ομώνυμο ρόλο. Μαζί του, η ταλαντούχα Joyce DiDonato στον αντρικό ρόλο του ακόλουθου «Ιζολιέρο», που ανταγωνίζεται τον «Κόμη Ορί» για την καρδιά της Κόμισσας «Αντέλ», την οποία υποδύεται η Diana Damrau. Διευθυντής ορχήστρας είναι ο Maurizio Benini. Το έργο «Le Comte Ory» θα προβληθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00 και θα περιλαμβάνει αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την προπώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metingreece.com.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης