Συνελήφθη νωρίς το απόγευμα ο Στέφανος Χίος, εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. Η παραβίαση αφορά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο Στέφανος Χίος για παρόμοια ή ανάλογα αδικήματα, ωστόσο για έναν περίεργο λόγο εξακολουθεί τη δραστηριότητά του, η οποία βέβαια δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δημοσιογραφία ούτε και με την ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί και βρίσκεται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα.

To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα makeleio.gr μέσω του οποίου ανακοινώθηκε η σύλληψη του Στέφανου Χίου:

Ύμνος για τον Μαρινάκη

Εντύπωση προκαλεί πως στο χυδαίο αυτό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» ο Στέφανος Χίος καθυβρίζει τους πάντες εκτός από έναν. Πάνω δεξιά στο πρωτοσέλιδο, παρατηρούμε δημοσίευμα-ύμνο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον αποκαλεί πατριώτη εφοπλιστή κατηγορώντας εκείνους οι οποίοι τον απαξιώνουν ηθικά και κοινωνικά οδηγώντας τον σε συντριβή. Δίπλα από τον Βαγγέλη  Μαρινάκη η φωτογραφία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία ως γνωστόν ερμηνεύει τραγούδι με τον τίτλο «Έξαψη», τους στίχους του οποίου έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης