Με τη νέα διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου συναντήθηκε το προεδρείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην έδρα της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι.

Ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, ο Ταμίας Aντώνης Νικολόπουλος και ο Αναπληρωτής Ταμίας Αριστείδης Αδαμόπουλος, υποδέχθηκαν το Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Δήμο Μπουλούκο και τον Εφορο Φάνη Σκύφτα.

Κύριο θέμα της συζήτησης που έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και υπήρχε ταύτιση απόψεων ήταν η συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας της ΕΟΕ με τον ΠΣΑΤ προς όφελος κυρίως του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζήτησε από τους εκπροσώπους των αθλητικών συντακτών, να ρίξουν ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην κάλυψη της δραστηριότητας και των επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που δίνουν καθημερινή μάχη κάτω από δύσκολες συνθήκες, για να φέρουν διακρίσεις στη χώρα μας.

Αποφασίστηκε η δημιουργία μίας κοινής ομάδας εργασίας που θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις και θα συντονίσει την καλύτερη συνεργασία της ΕΟΕ με τον ΠΣΑΤ, προκειμένου όλες οι προτάσεις που θα συμφωνηθούν, να εφαρμοστούν άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης