Το δημοφιλές talent show του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Μαρτίου, στις 21.00, για να αναδείξει τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας! Performers όλων των ηλικιών ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη σκηνή με τους πιο απίθανους τρόπους και το αποτέλεσμα ξεπερνά τη φαντασία!

Αυτή τη σεζόν και για πρώτη φορά, οι auditions δεν πραγματοποιήθηκαν μόνο στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπου η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Νέα ταλέντα από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να διακριθούν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο υψηλές θα είναι οι απαιτήσεις φέτος και ποιοι θα μας μαγέψουν με τις ικανότητές τους, θα δείξει από την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1. Μέχρι τότε, ακολουθεί μια πρώτη γεύση των ταλέντων που έρχονται στη μεγάλη πρεμιέρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΤΕΝΟΡΟΣ
Είναι μόλις 14 ετών και ασχολείται με την κλασική μουσική από τα 8. Έχει κερδίσει σε κυπριακούς διαγωνισμούς και έχει μέχρι τώρα πάνω από 60 συμμετοχές σε φιλανθρωπικές συναυλίες. Με την ερμηνεία του εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι όρθιοι τον καταχειροκρότησαν!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ – ΧΟΡΕΥΤΗΣ
Είναι 64 ετών και εργάζεται ως τεχνικός αυτοκινήτων. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παρουσίασε έναν κοζάκικο χορό. Παίζει πιάνο και κιθάρα, τραγουδάει και αγαπάει… τη σκηνή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

BUSTY HEART
Το πραγματικό της όνομα είναι Σούζαν Σάικς και κατάγεται από την Αμερική. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μάς παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και ευφάνταστο performance και κερδίζει το ενδιαφέρον μας με διαφορά στήθους…

ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΡΑΠ
Είναι 41 ετών και παρουσιάζει το πρώτο τσιγγάνικο… ραπ! Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, επειδή -όπως ισχυρίζεται-είναι… ταλέντο με πατέντα! Το κοινό ξεσηκώθηκε στον ρυθμό του και στο τραγούδι του «Μαρκέλλα»!

Ο οικοδεσπότης Χρήστος Φερεντίνος, η κριτική επιτροπή: Βαγγέλης Περρής, Ευγενία Μανωλίδου, Χάρης Χριστόπουλος και τα μεγαλύτερα ταλέντα σάς δίνουν το πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού και σας υπόσχονται ένα θέαμα πέρα για πέρα εντυπωσιακό!

Η Ελλάδα έχει ταλέντο και το δείχνει, από την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 21.00, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης