Ο Σταύρος Ζαλμάς, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του καθημερινού σίριαλ «Είναι στιγμές» απολύθηκε. Ο λόγος; Μία συνέντευξη που έδωσε στο «Βήμα» και που προφανώς… ενόχλησε.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη της 24ης Μαρτίου ότι: «Με ένα πιο προσεγμένο σενάριο και μια πιο προσεγμένη διαδικασία θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα του σίριαλ. Είναι θέμα χρόνων. Σε ένα εβδομαδιαίο σίριαλ βγάζαμε έξι λεπτά την ημέρα, την ώρα που στο καθημερινό βγάζουμε ένα επεισόδιο την ημέρα. Δεν συγκρίνεται λοιπόν» και συνέχισε, εξηγώντας τι είναι αυτό που έφταιγε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά νομίζω ότι χωλαίνουμε γενικότερα ως τηλεόραση στο σενάριο. Είναι το βασικό εργαλείο. Ό,τι και να κάνω εγώ, αν το σενάριο δεν είναι ενδιαφέρον, δεν μπορώ να κάνω μάγια. Αν είχα ένα ενδιαφέρον σενάριο με σκηνή, με δράση και ωραίους διαλόγους που ενδιαφέρει, τα πράγματα θα ήταν εύκολα».

Σήμερα στη «Μεσημεριανή Μελέτη» ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά και κατηγόρησε τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμέλλου, λέγοντας ότι: « Εγώ μίλησα γενικά, όχι συγκεκριμένα, η συνέντευξη δεν είναι ολόκληρη, λείπουν πολλά συμφραζόμενα. Εγώ έκανα συζήτηση, δεν αισθανόμουν ότι μιλούσα σε έναν ”κίτρινο” Τύπο».

Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, ακολούθησε η απάντηση από την εφημερίδα, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα με όλες τις δηλώσεις του ηθοποιού. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε εδώ την απάντηση της εφημερίδας: Απάντηση του «Βήματος» στον ηθοποιό Σταύρο Ζαλμά

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης