«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ηθοποιοί κατεβαίνουν στις εκλογές» δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μου».

Εξέφρασε την αντίθεσή του με τους ηθοποιούς που κατεβαίνουν στις εκλογές και εξήγησε τους λόγους: «Οι ηθοποιοί όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι, δεν καταλαβαίνω γιατί κατεβαίνουν στις εκλογές. Εμείς έχουμε μια άλλη αποστολή. Εγώ δεν θα πάω στη Βουλή. Βέβαια είναι δικαίωμα τους να το κάνουν ,αλλά εγώ δεν συμφωνώ! Ο Χαϊκάλης έχει δουλειά, γιατί να πάει; Η θέση του Γιάννη Μπέζου είναι σωστή. Κατεβαίνει αλλά δε θέλει να γίνει βουλευτής. Συμφωνώ με αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Βουτσάς εκτός των άλλων μίλησε και για την οικονομική του κατάσταση. Υπήρξε από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Σήμερα έχει αγοράσει σπίτια και έχει κάνει περιουσία αλλά δεν του ανήκει τίποτα καθώς έδωσε τα πάντα στις πρώην συζύγους του.
«Δεν έχω τίποτα δικό μου. Βέβαια έχω μια γυναίκα, την Θεανώ και σε αυτή βασίζομαι γιατί της τα έχω δώσει και στην Έρρικα έχω δώσει. Δεν κράτησα ποτέ περιουσίες»!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης