Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής, το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από την επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού συμβουλίου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Η θητεία του κ. Τσακνή διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια, καθώς είχε τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον Μάιο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο συνθέτης θεώρησε ότι μετά τη χθεσινή εκδήλωση υπήρξε νομιμοποίηση του «Καλφαγιανισμού» στην ΕΡΤ, από την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, και ανέφερε πως αυτό «ας γίνει χωρίς εμένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η τοποθέτηση του Δ.Σ. της ΕΡΤ έγινε χθες, μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα να μην παραβρεθούν δημοσιογράφοι, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ζήτησε να υπάρξει ενοποίηση της θέσης του προέδρου της ΕΡΤ με εκείνη του διευθύνοντος συμβούλου καταγγέλλοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες την τελευταία διετία επικράτησε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ρουσφετολογία και εξυπηρέτηση ημετέρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης