ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓΕΕ

Ομαλά συνεχίζεται η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες βρίσκονται στη ΓΓΕΕ εδώ και περίπου 48 ώρες.

Παρά τα σενάρια, ουδείς γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Από το πρωί της Τετάρτης υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και αφορούν είτε στη διαδικασία της δημοπρασίας είτε στους ίδιους τους επιχειρηματίες που στρέφονται ο ένας κατά του άλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στα 20.000.000 ευρώ δόθηκε η πρώτη τηλεοπτική άδεια

Πολύς θόρυβος για το τίποτα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης