Η προημιτελική φάση του UEFA Champions League ξεκινά τη Μ. Τρίτη 3/4 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλη την αγωνιστική δράση ανάμεσα στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην εκκίνηση των προημιτελικών, τα βλέμματα στρέφονται στο ματς Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (3/4, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD), το οποίο αποτελεί την πρώτη συνάντηση των περυσινών φιναλίστ, δέκα μήνες αφότου η “βασίλισσα” κάθισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο θρόνο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα (21.45) στο COSMOTE SPORT 1HD, δίνεται η σέντρα του Σεβίλη-Μπάγερν Μονάχου. Oι Ανδαλουσιάνοι φτάνουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά, ενώ οι Βαυαροί μετρούν την 8η συμμετοχή σε ισάριθμες σεζόν και την 29η στο σύνολο. Πριν την έναρξη των δύο αναμετρήσεων, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα ματς, μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Show” (20.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η εκπομπή θα επιστρέψει μετά τη λήξη για τον απόηχο των αναμετρήσεων.

Τη Μ. Τετάρτη 4/4, τη σκυτάλη παίρνουν τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα-Ρόμα (21.45, COSMOTE SPORT 1HD) και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Η εκπομπή “UEFA Champions League Show” από τις 20.00 θα μεταφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου όλο το ρεπορτάζ και τις τελευταίες ειδήσεις, ενώ μετά την λήξη των αναμετρήσεων η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV με ειδικές αναλύσεις θα μεταφέρει στους τηλεθεατές, όλα όσα συνέβησαν σε Βαρκελώνη και Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης