Ο πρώην Ταμίας της ΕΣΗΕΑ ζητάει τον έλεγχο της Ένωσης από ορκωτούς λογιστές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 21:26
Ο πρώην Ταμίας της ΕΣΗΕΑ ζητάει τον έλεγχο της Ένωσης από ορκωτούς λογιστές

Ο Ταμίας της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, στις 16 Απριλίου παραιτήθηκε από τη θέση του, για μια σειρά λόγων, μεταξύ των οποίων «κακοδιαχείριση» των χρημάτων αλλά και «καταπάτηση» του καταστατικού της Ένωσης, όπως κατήγγειλε.

Με νέα του ανακοίνωση ζητά τον έλεγχο του ταμείου της Ένωσης από ορκωτούς λογιστές.

Η ανακοίνωση του:

«Με έκπληξη διάβασα μια τρικυμιώδη ανακοίνωση των Ενωμένων Δημοσιογράφων που απαντούν στις καταγγελίες μου για την κακοδιαχείριση που διαπίστωσα κατά τη θητεία μου ως Ταμίας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Δεν τους κακίζω που παίζουν τον ρόλο του υπερασπιστή καθώς άλλωστε η Κυρία Πρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου η Α' δεν φημίζεται για την ικανότητά της να συντάσσει κείμενα και προτιμά να γράφουν άλλοι αντ' Αυτής.

Παρά το εκτενές της Ανακοίνωσης, απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα δεν είδα, παρά μόνο κάτι δακρύβρεχτες ιστορίες περί θρυλικών, τρισμέγιστων και ιστορικών προσώπων, κάποιων δε ήδη μακαριστών, η επίκληση των οποίων ουδεμία σχέση έχει με την οικονομική διαχείριση , η οποία διέπεται από απλούς Νόμους.

Τηρείται το γράμμα του Νόμου στην οικονομική διαχείριση της ΕΣΗΕΑ;

Αν η Πρόεδρος Μαρία Α' θεωρεί πως οι καταγγελίες μου δεν έχουν βάση, ας κάνει το απλό: Να δεχτεί την πρότασή μου για έλεγχο από ορκωτούς Ελεγκτές, αίτημα το οποίο όσες φορές κι αν έθεσα δημιούργησε αντιδράσεις παρόμοιες με αυτές που ο λίβανος προκαλεί στον Οξαποδώ...

Αυτές τις Αρχές έχουμε όλα τα μέλη της παράταξής μας ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ και καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί όταν έχει θεσμικό ρόλο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Μαζανίτης

(πρώην Ταμίας) μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 21:26