*** Αν είναι μια γυναίκα που ξέρει να αναστατώνει τα πλήθη στην Ελληνική Τηλεόραση, αυτή είναι η Ελένη (αφήστε αυτά τα «Ποια Ελένη;», δεν είμαστε στο Δημοτικό).

* Πάνω που τέλειωνε η εκπομπή της χθες, στις καθυστερήσεις, στα «χασομέρια» που λέμε εμείς οι ποδοσφαιρικοί, μάς πέταξε μυστικοπαθή ατάκα: «Αύριο θέλω να δείτε την εκπομπή. Υπάρχει λόγος μεγάλος, δεν θα το πιστεύετε αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε…» είπε με νόημα, κοίταξε τον Τηλεθεατή με ηδυπάθεια, έστειλε φιλί στην κάμερα και, όπως γίνεται αντιληπτό, η επιθυμία της μάς υπνώτισε και έγινε διαταγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Ήμασταν αποφασισμένοι να δούμε ακόμη και αφιέρωμα στον έρωτα τού Κούλη με τη Μαρέβα (για τέτοια θυσία μιλάμε), αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα…

* Το μυστικό το απεκάλυψε ο ίδιος ο σημερινός της καλεσμένος, με ανάρτησή του στο Facebook.
Λοιπόν, κορίτσια, θα σάς το πω γηπεδικά, με τον τρόπο που γίνεται η σύνδεση τού εκφωνητή με τούς φιλάθλους..:
– Σκόρερ για την ομάδα μας είναι ο Γιώργοοος…
– Αγγελόπουλοοοοοοοος!
– Ο Γιώργοοος…
– Αγγελόπουλοοοοοοοος!
– Ο Γιώργοοος…
– Αγγελόπουλοοοοοοοος!

* Και όπως έλεγε κάποτε ένας άλλος Γιώργος, ο αγαπημένος μας Μαρίνος..:
Λυσσάξτε, τσαούσες…
* Πάντως, επειδή μία άλφα εμπειρία την έχουμε, δεν μπορεί να πήρε μόνος του τέτοια πρωτοβουλία ο Ντάνος. Προφανώς, η Ελένη, γενναιόδωρη γαρ, τού είπε «Εγώ θα εξάψω την περιέργεια κι εσύ θα ανεβάσεις την είδηση.».
Όπερ και εγένετο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*** Παραμένουμε στην Κάντζα…
Τα στελέχη τού «Alpha» το παλεύουν να αποτρέψουν τη δρομολογημένη μοίρα τού «Νότα Μία»• έτσι, μετέφεραν την εν λόγω εκπομπή -από το καθημερινό πρόγραμμα- στο Σαββατοκύριακο.

* Προσωπικώς, απορώ πώς αυτή η τηλεοπτική πομφόλυγα πήρε το «ΟΚ.» για να βγει στον «αέρα». Ποιο ακριβώς θεωρήθηκε το όπλο της;
Εδώ μιλάμε για ένα concept που πλέον δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως ανθυποενότητα σε ξεπεσμένο πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο.
Μία μπούρδα που τη βλέπουμε από την έναρξη τής Ιδιωτικής Τηλεόρασης σε διάφορες παραλλαγές, διασκευές και εκδοχές της, αλλά με αναλλοίωτη τη μουμιοποιημένη κεντρική ιδέα: «Βρείτε το τραγούδι που ακούγεται».
Γκώσαμε. Φτάνει.

* Και πάω και στην παρουσιάστριά του, τη Σμαράγδα Καρύδη…
Η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολύ συμπαθής άνθρωπος. Όμως, επειδή κάποιος είναι συμπαθέστατος, δεν σημαίνει ότι κάνει για τα πάντα.
Η Σμαράγδα είναι μία έξυπνη, αρκετά ετοιμόλογη, φιλική και εμφανίσιμη γυναίκα, αλλά δεν είναι αέρινη, δεν είναι τσαχπίνα, δεν είναι καν χαριτωμένη.

* Εξαντλώντας μεγάλο απόθεμα των αντοχών μου και τής ικανότητάς μου να ανθίσταμαι στην υπνηλία, κάθισα και είδα το «Νότα Μία» την περασμένη Κυριακή (το είχα παρακολουθήσει μια-δυο φορές ακόμη, στις αρχές του).
Η Σμαράγδα κουνιέται σαν ξεχαρβαλωμένος ανεμόμυλος και θυμίζει έφηβη που έχει πάει να διεκδικήσει βραβείο σε διαγωνισμό χορού στην «Barbarella».
Όσο, δε, για το ενδυματολογικό κομμάτι τής εκπομπής, για το styling,
αποπνέεται μία gothic μικροαστίλα που δεν αντέχεται.

* Ναι, το παραδέχομαι..: Το «Νότα Μία» είναι το καλύτερο τηλεπαιχνίδι τής δεκαετίας. Τού ’70.

* Ξέρω ότι η κριτική μου είναι σκληρή, αλλά είναι ειλικρινής και έχει επιμύθιο• το αναφέρω ευθύς αμέσως…

* Έβλεπα πρόσφατα στο «E! Entertainment» ένα οδοιπορικό στα καλύτερα ντυσίματα που έχουν υπάρξει στο «κόκκινο χαλί».
Σε κάποια στιγμή, έγινε αναφορά στο συγκλονιστικό στυλ με το οποίο είχε πριν από χρόνια εμφανιστεί η Έμα Στόουν, και μία ειδικός τής μόδας έκανε το εξής σχόλιο..: «Είχε πάρει ρίσκο και από τότε με ενδιαφέρουν αυτά που κάνει».

* Την ώρα, λοιπόν, που στο Χόλιγουντ παίρνεις Ρίσκο και απολαμβάνεις Ισόβιο Ενδιαφέρον, στον ημεδαπό χώρο τού Θεάματος έχεις το «Νότα Μία» να πιάνει χώρο στο πρόγραμμα και να απλώνεται ως τεθνεώσα ευθεία γραμμή στην τηλεοπτική συχνότητα.
Γιατί, ρε παιδιά..;

*** Σήμερα ξέρετε τι μέρα είναι, ε..;
Όσοι απαντήσατε «Παρασκευή», απλά, δεν δικαιούστε να θεωρείστε τηλεθεατές.
Δεν είναι Παρασκευή σήμερα• είναι «δύο μέρες πριν από την έναρξη τού “Survivor 2”».

* Όπως αντιλαμβάνεστε, τη Δευτέρα (θα) έχουμε να πούμε πολλά.
Η Ίντριγκα ξεκινάει και θα είμαστε όλοι εδώ για να αναδείξουμε τα νέα «είδωλα τής μίας σεζόν».
Νέα πρόσωπα, νέα κορμιά, νέοι μαγνήτες…

* Την ίδια ώρα στη Λιμνούπολη, ο Ντάνος συνεχίζει να εξετάζει προτάσεις•
είπαμε, μέχρι το 3018 έχει χρόνο να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στη Σκιάθο (αστειεύομαι• ακονίζω τον περιπαιγμό μου για να είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα).

*** Ες σήμερον τα σπουδαία, ες Δευτέραν τα σπουδαιότερα…

*** Καλό Σαββατοκύριακο…

Ο Υπο-Κοσμικός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης