*** Κατατέθηκαν οι αιτήσεις για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας και ποιος λέτε ότι λείπει..;
Ναι, ναι, απουσιάζει ο Υπερθεματιστής των Πέντε Ηπείρων και των Επτά Θαλασσών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

* Ο Μεγαλοεπενδυτής των 75 εκατομμυρίων ευρών τής προηγούμενης δημοπρασίας, βρήκε υψηλό το τωρινό τίμημα των… 35 εκατομμυρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Χαρίζεται λοβοτομή σε απελπιστική κατάσταση.

*** Εξαιρετικά στενάχωρες οι εξελίξεις για τούς εργαζομένους τού «MEGA».
Νιώθουν -και με το δίκιο τους- προδομένοι, καθώς επί δύο χρόνια απέδειξαν με την απλήρωτη εργασία τους την περίτρανη επιθυμία τους να παραμείνει ανοιχτός ο σταθμός. Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις συνιστούν τον απόλυτο εμπαιγμό και την πιο παγερή αδιαφορία εκ μέρους των μεγαλομετόχων.

* Κρατώ από τη δημόσια εξομολόγηση τού αρχισυντάκτη τού καναλιού, τού Γιάννη Καφάτου, τη φράση που είπε κάποιος από τούς συναδέλφους του,
όταν μαζεύτηκαν όλοι τα μεσάνυχτα τής Τετάρτης στα γραφεία τους:
«Έδωσα 24 χρόνια εδώ μέσα, δεν έχω άλλα τόσα για μένα!».
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*** Στο έκτακτο δελτίο που έβγαλαν χθες οι εργαζόμενοι τού «MEGA» παρενέβη και η Μαρία Σπυράκη, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της.
Φήμες λένε ότι είχε αγκαλιά το μαξιλάρι της, με το οποίο ανέκαθεν μοιράζεται τούς προβληματισμούς της, αλλά και τις ειδήσεις που έκρυβε από τον Ελληνικό Λαό.

*** Πάντα υπάρχει μία είδηση που συνδέει την προηγούμενη με την επόμενη.
Στο Ηράκλειο τής Κρήτης οι κάτοικοι αντίκρισαν χθες ξαφνικά μπροστά τους ένα… «U.F.O.».
Εν τέλει, επρόκειτο για το λεγόμενο «φακοειδές νέφος» (προφανώς οφείλει την ονομασία του στο «What the fuck?» που ξεστομίζουν αυτοί που το βλέπουν).

*** Γιου-Εφ-Όου (συνέχεια): Με έκτακτο ανακοινωθέν της, η «N.A.S.A.» αναβάθμισε στην κατηγορία «Α.Τ.Ι.Α.» (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενη Ατάκα) το «ευφυολόγημα» τού Κούλη Μητσοτάκη «Αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας στα δύο, θα ’ρθει η Κρήτη να πέσει πάνω στη Μακεδονία και η Μακεδονία πάνω στην Κρήτη».

* Ήδη οι ιθύνοντες τής Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας σκέφτονται να χρησιμοποιούν ως κωδικοποιημένο μήνυμα κινδύνου,
τη φράση «Houston, we have a Koulis».

*** Ο άτακτος πρίγκιπας Χάρι απεφάσισε να νοικοκυρευτεί και τον Μάιο θα γίνει ο γάμος του με την εκλεκτή τής καρδιάς του, τη Μέγκαν Μαρκλ.

* Μάλιστα, όπως ανεκοίνωσε η κυβέρνηση, το ωράριο των παμπ στη Βρετανία θα επεκταθεί εκείνο το διάστημα μέχρι τη 1.

* Όχι μέχρι τη 1 το μεσημέρι τής επόμενης μέρας, Ελληνάρες μου.
Μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

* Θα μού πεις (και σωστά θα μού πεις), ότι αυτό το «μέχρι τη 1» δεν είναι επέκταση αλλά… περιορισμός.

*** Τι φορούσε, λέτε, η σέξι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τού «My Style Rocks», όταν δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της..;
Τα πιτζαμάκια της…

* Βεβαίως, η αποκάλυψή της ήταν ημιτελής, αφού δεν μάς ενημέρωσε αν τα πιτζαμάκια είχαν πάνω τους αρκούδια, τη σεσημασμένη -σε τέτοιες περιπτώσεις- «Hello Kitty», ή κάποιο άλλο παγανιστικό σύμβολο.

* Κάατινα… Πιτζαμάκι…

*** Α…, και κάτι τελευταίο..:
Μόνο εγώ όταν ακούω να μιλούν για την Παναγιώταρου θυμάμαι τον Γιώργο Φούντα ως «Παναγιώταρο» στη σειρά «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» ή είστε κι άλλοι που έχετε την ίδια διεστραμμένη μνήμη;

* Αν είστε κι άλλοι, να μαζευτούμε, να κάνουμε μία τριμελή επιτροπή από πέντ’-έξι άτομα…

*** Ες σήμερον τα σπουδαία, ες Δευτέραν τα σπουδαιότερα…

*** Τα λέμε τη Δευτέρα. Καλό Σαββατοκύριακο…

Ο Υπο-Κοσμικός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης