Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την εκτέλεση της συνταγής ο σεφ Τζόρτζιο και η παρουσιάστρια του «Μες την καλή χαρά», Ναταλία Γερμανού, έφυγε κακήν κακώς για τα παρασκήνια, φωνάζοντας από τους πόνους, καθώς μόλις είχε κάψει το χέρι της.

Η Ναταλία βρέθηκε στο πλευρό του Ιταλού σεφ για να μαγειρέψουν μαζί εκλεκτές γεύσεις, αλλά πριν ξεκινήσει η σημερινή συνταγή, που ήταν ραβιόλια γεμιστά, θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το δώρο που έδινε σήμερα η εκπομπή, ένα τηγάνι. Μόνο που το τηγάνι, χωρίς να το γνωρίζει, έκαιγε καθώς ο σεφ το είχε βάλει στο μάτι της κουζίνας προκειμένου να ξεκινήσει το μαγείρεμα. Δυστυχώς ο σεφ δεν πρόλαβε να την προειδοποιήσει, με αποτέλεσμα η Ναταλία να αποχωρήσει από το πλατό με έντονους πόνους, με τον Θέμη Γεωργαντά να παίρνει τη θέση της στην παρουσίαση και να την συμβουλεύει να βάλει λίγο γιαούρτι ή οδοντόπαστα στο κάψιμό της ώστε να νιώσει λίγο καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ύστερα από λίγη ώρα ήρθαν οι πρώτες βοήθειες για την Ναταλία και αφού έβαλε επίδεσμο στο χέρι της συνέχισε κανονικά την υπόλοιπη εκπομπή, ενώ ο Θέμης έσπευσε να την φωτογραφίσει και να ανεβάσει τη φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης